Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, że możesz!!! Tak się właśnie zastanawiałam jaki termin bo u mnie jest 9t6d i termin mam na 10.10Prenatalne 19.03, termin najpierw był 3.10, a teraz 28.09, ale już tu z Wami zostanę jak mogę [emoji8]
To ile Ty masz wzrostu? 150 cm? [emoji6][emoji41]
Moja waga stoi w miejscu.
Spodnie dopinam na siłę.
Usiąść w zapiętych, nie usiądę.
Jak tak pochwaliłam brak mdłości, że chyba za karę powróciły...
Jesteś szczupła. Ja mam 161 i waże dokładnie tyle samo,co Ty 53kg i moje wszystkie ciuchy to S...tzn tyle wazylam przed ciaza, Bo teraz mam wilczy apetyt i już mam prawie 1,5kg na plusie na szczęście dużo z tego poszło w cycki ale zamierzam się trochę ogarnąć z wagąhaha no niewiele więcej [emoji23][emoji23] 164 ale wage zawsze mam ok 53kg i chuda nie jestem [emoji6] ostatnie lata i brak ćwiczeń zrobily swoje [emoji38]
To Wy szczuplutkie, ja zaliczam się do sumo (po 3 ciąży chormony i cukier mi się rozlegulowały) waga ciągle rosła przez 3 lata ale teraz w ciąży łatwiej mi utrzymać wagę w miejscu (ciekawe jak długo )Jesteś szczupła. Ja mam 161 i waże dokładnie tyle samo,co Ty 53kg i moje wszystkie ciuchy to S...tzn tyle wazylam przed ciaza, Bo teraz mam wilczy apetyt i już mam prawie 1,5kg na plusie na szczęście dużo z tego poszło w cycki ale zamierzam się trochę ogarnąć z wagą
Ja zawsze wagę trzymałam, ale teraz nawet mdłości mnie nie powstrzymaly przed jedzeniemTo Wy szczuplutkie, ja zaliczam się do sumo (po 3 ciąży chormony i cukier mi się rozlegulowały) waga ciągle rosła przez 3 lata ale teraz w ciąży łatwiej mi utrzymać wagę w miejscu (ciekawe jak długo )
Ja zrzuciłam pół kilo [emoji2368]Dziewczyny czy któraś z Was jeszcze nic nie przytyła?
To ile Ty masz wzrostu? 150 cm? [emoji6][emoji41]
Moja waga stoi w miejscu.
Spodnie dopinam na siłę.
Usiąść w zapiętych, nie usiądę.