reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Zazdroszczę Wam trochę tych 'pracowitych' 2 tyg. U nas też by mogli szkoły zamknąć 😂 ale chłopcy mają wolne od 1.04 do 20.04 i po tej przerwie mój najmłodszy synek idzie do przedszkola 😢

reklama
Powiem tak najpierw przytyłam 4kilo ale teraz jak jestem na l4 to w domu jest inaczej. Na spokojnie jem regularnie pije miętę rumianek pokrzywę i zaczęłam lepiej trawić i korzysta regularnie z toalety zmieniłam też suplementy diety ciążowej i 5 kilo na minusie w 2,5 tyg
U nas najwięcej przypadków [emoji849] w sensie na Śląsku

Kolejka przed mięsnym u nas 😛
Ja od 6 nie śpię. Ustaliliśmy z mężem ostateczne zakupy i o 7 już wyjechaliśmy z domu. Mąż nie pozwolił mi opuścić auta i siedzę w aucie na słoneczku przed sklepem i pilnuje zakupów przez telefon. Hihihi

Załączniki

• IMG_20200314_083823~2.jpg
    IMG_20200314_083823~2.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 109
o tak słoneczko piękne trzeba korzystać :) jak będzie jeszcze po południu to ide na spacer do lasu :)
Ja od 6 nie śpię. Ustaliliśmy z mężem ostateczne zakupy i o 7 już wyjechaliśmy z domu. Mąż nie pozwolił mi opuścić auta i siedzę w aucie na słoneczku przed sklepem i pilnuje zakupów przez telefon. Hihihi

reklama
Do góry