Spark
Fanka BB :)
11+6 [emoji3526] dziecko nogi do brzuszka i wykop, nogi do brzuszka i wykop [emoji1787] słodkie to było [emoji3590]Ale piękne zdjęcie ! Ktory tydzień ? [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11+6 [emoji3526] dziecko nogi do brzuszka i wykop, nogi do brzuszka i wykop [emoji1787] słodkie to było [emoji3590]Ale piękne zdjęcie ! Ktory tydzień ? [emoji7][emoji7][emoji7]
Pewnie, mogą pojawić się w każdej chwili niestety..A czy mdłości mogą pojawić się np. w 8 tygodniu ,kiedy wcześniej ich nie było ?
U mnie też druga i też brzuch trochę już widać... W pierwszej bardzo późno
A czy mdłości mogą pojawić się np. w 8 tygodniu ,kiedy wcześniej ich nie było ?
Mogą [emoji846] U mnie pojawiły się w 8 i zniknęły w 10 [emoji846]
Dzięki za odpowiedź. No to chyba mnie dopadły . Zrobię jeszcze jutro badania krwi . Ogólnie czuję się jakby mój układ pokarmowy stanął ...mdłości ,a żołądek jakby nie trawił.Pewnie, mogą pojawić się w każdej chwili niestety..
Ja za tydzień robię po wizycie czwartkowej. Mam nadzieję, że wszystko będzie się odbywać planowo.Jeszcze nie jestem umówiona bo dzisiaj mam wg daty OM 7t7d. W 6+2 miałam dwa dni różnicy OM/USG.
Idę w poniedziałek na usg i jak wiek będzie zgodny z OM to umawiam się od razu po ukończonym 10 tygodniu, 30 marca.
16 kwietnia mam genetyczne usg i chce mieć na ten dzień wyniki.
Masz termin na październik ? Na kiedy masz prenatalne ?No ja mam 11+6 i dopiero 4 dni temu przeszło [emoji17] miałam mdłości i mega zawroty głowy...
Teraz trochę słabo się czuję, ale na pewno duuuużo lepiej niż wcześniej.
Powodzenia! [emoji8]
Ja jak porównał zd to w pierwszej ciąży taki brzuch jak teraz miałam w 28 tcJak porównywałam zdjęcia to w pierwszej ciąży miałam taki brzuch w 18 tygodniu :O ale niech rośnie
Prenatalne 19.03, termin najpierw był 3.10, a teraz 28.09, ale już tu z Wami zostanę jak mogę [emoji8]Masz termin na październik ? Na kiedy masz prenatalne ?