reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Ja biorę femibion 1 . A potem po 12 tyg kupie pregnacare ten max czy jakoś tak . On jest dość popularny w UK i polecany wiec chyba to . Ale mi się wydaje ze co nie wybierzesz będzie ok tego jest cała masa . Może któraś z dziewczyn ci jeszcze coś podpowie 😉
No właśnie dużo tego,ale nie znaczy że wlasciwe dawki I odpowiedni sklad. Lekarz mowil zeby witA NIE bylo.a jod I selen po 10tyg.a tu kurcze w kazdym prawie ten jod nawet w planowaniu ciąży..i bądz tu madrą.
Czy to nie zaburzy tarczycy i produ bo ja lecze niedoczynność letroxem a przyjmowanie jodu we wczesnym etapie moze zaburzyc..

reklama
No właśnie dużo tego,ale nie znaczy że wlasciwe dawki I odpowiedni sklad. Lekarz mowil zeby witA NIE bylo.a jod I selen po 10tyg.a tu kurcze w kazdym prawie ten jod nawet w planowaniu ciąży..i bądz tu madrą.
Czy to nie zaburzy tarczycy i produ bo ja lecze niedoczynność letroxem a przyjmowanie jodu we wczesnym etapie moze zaburzyc..
A moje jodu nie mają ten femibion 1 chyba ze źle przeczytałam. No jod tu w UK mówią ze dopiero od 2 trymestru dlatego są takie inne witaminy na drugi trymestr z taką kapsułka. A z Wit A właśnie słyszałam żeby nie przyjmować

Edit : femibion 1 ma jod 100% dziennego zapotrzebowania ale nie ma witaminy A

Ostatnia edycja:
No cudny zwierzyniec [emoji7] Jak sie psy z kotami dogadują? My mamy owczarka, maine coona i chomika - istny lancuch pokarmowy [emoji23]

Jeden owczarek nie nawidzi kotów toleruje buldoga drugi owczarek nie toleruje buldoga ale toleruje koty koty między sobą się nie lubią a najbardziej się dogaduje maltańczyk z tym szarym kotkiem [emoji85]🤷🏼‍♀️ trzeba turami wychodzić na dwór [emoji23][emoji23]

Sorry ze to powiem ale zajebisty ten kot jest też takiego chce . My nie mamy nic bo mam alergie na odchody i na sierść włosy naskórek niestety a też bym chciała takiego kota ja wy . Ake ten skradl moje serce [emoji6] super jak pluszaczek
A podobają ci się sfinksy ? Są takie bez futerka ja je kooocham :) mają skórę i są dla alergików nie wiem jak z tymi odchodami to może być nie do przeskoczenia...

My wlasnie wracamy córka się wybawiła, padła w samochodzie jak tylko ruszylismy. Obzarlam się jak świnia jeszcze dostaliśmy sporo jedzenia
Oby do piątku do wizyty, przetrwam ten tydzień i będzie dobrze.
Teraz to życie się kręci od wizyty do wizyty...

reklama
Do góry