Daj koniecznie znać . No to jutro jest nas 3 co mamy wizyty ja mam polskiego czasu 11 wiec ty będziesz 1sza .I ja jutro o 10:45 idę podglądać maluszka, będzie 8+4 ☺
reklama
Ja póki co biorę witaminki osobno, ale np. u Panatabletki jest fajne porównanie suplementów i ich składów, a jod jest wskazany od początku, jeśli masz niedoczynność tarczycy (ja mam i biorę)Dziewczyny pytanko dotyczy vitamin dla kobitek w ciąży, jakie przyjmujecie, jakie polecacie,konkretnie nazwa..
I jak to jest z tym jodem,faktycznie dopiero po 10 tyg lepiej zaczac? Ja aktualnie biore OmegaMedOptima
To mi zdecydowanie wolniej leciał początek niż koniec, ale pewnie dlatego, że pod koniec już się nie martwiłam poronieniami i innymi tego typu rzeczamiA tak z doswiadczenia to najtrudniej po 30 ttgodniu. Wtedy czas najwolniej leci...
Moja endokrynolog kazała koniecznie brać jod przy niedoczynności tarczycy i ja łykam codziennie..No właśnie dużo tego,ale nie znaczy że wlasciwe dawki I odpowiedni sklad. Lekarz mowil zeby witA NIE bylo.a jod I selen po 10tyg.a tu kurcze w kazdym prawie ten jod nawet w planowaniu ciąży..i bądz tu madrą.
Czy to nie zaburzy tarczycy i produ bo ja lecze niedoczynność letroxem a przyjmowanie jodu we wczesnym etapie moze zaburzyc..
A jak mąż zareagował na Twoje dwa dodatkowe ?A podobają ci się sfinksy ? Są takie bez futerka ja je kooocham mają skórę i są dla alergików nie wiem jak z tymi odchodami to może być nie do przeskoczenia...
My wlasnie wracamy córka się wybawiła, padła w samochodzie jak tylko ruszylismy. Obzarlam się jak świnia jeszcze dostaliśmy sporo jedzenia
Oby do piątku do wizyty, przetrwam ten tydzień i będzie dobrze.
Teraz to życie się kręci od wizyty do wizyty...
Juz próbowaliśmy mieć pieska o naturalnym wlosiu niestety nawet na ślinę mam alergie naskórek czyli pies jak siedział w sofie to potem ja cały czas się drapalam ogólnie to nawet sofę musieliśmy wymienić . A chciałabymA podobają ci się sfinksy ? Są takie bez futerka ja je kooocham mają skórę i są dla alergików nie wiem jak z tymi odchodami to może być nie do przeskoczenia...
My wlasnie wracamy córka się wybawiła, padła w samochodzie jak tylko ruszylismy. Obzarlam się jak świnia jeszcze dostaliśmy sporo jedzenia
Oby do piątku do wizyty, przetrwam ten tydzień i będzie dobrze.
Teraz to życie się kręci od wizyty do wizyty...
PaulinaRP
Fanka BB :)
Ja dziś 8+2, a już tylko myślę o tym,aby było gdzieś 13-14. Niby nie jest to szmat czasu,ale dla mnie to wieczność.Ja mam to samo wydaje mi się ze jestem tyle do tyłu. Ja mam co wtorek czyli worek zaczynam 6+0 czyli między nami jeden dzień . Chciałabym juz 10ty tydzień najlepiej no cóż spokojnie czekamy
OnaZmijeczka
Ciężki temat,A jak mąż zareagował na Twoje dwa dodatkowe [emoji3590] [emoji3590]?
Spał z córką jak wróciłam, zdążyłam sobie w miarę ogarnąć i zaczęłam sprzątać jak wstał to się zapytał jak tam, no to mówię że "i dobrze i źle..." A on " w sensie?" No to mówię że jest ciąża żywa tylko bliźniacza ..
No to skomentował " ehh " i usiadł
Nie umiał nawet udawać że jest szczęśliwy. Ale wiem że to dlatego że już się przyzwyczaił do jednego dziecka i że już z drugim nie ma entuzjazmu a tu jeszcze trzecie jest, potem mnie przytulił jak się rozpłakałam, też jestem zszokowana i nie planowałam trójki dzieci, nawet na to drugie decydowałam się bardzo długo. Wiem że on się oswoi tylko to jest osoba która długo przyzwyczaja się do zmian
Nie wie jak sobie damy rade. Potem jak poszłam do łazienki to widziałam że stał w progu pokoju córki i tak stal jeszcze chwile.
A tam jest tak strasznie mało miejsca że nic się nie wciśnie. A mieszkanie ma niby 64m a jest tak fatalnie zrobione ze salon i kuchnia zabrały najwięcej a pokoje są malutkie. Logistycznie rozplanować te dzieci w tym mieszkaniu to będzie straszne myślenie o tym jest przerażające
Najlepiej by było jakby miały łóżko 3 piętrowe
Gwen89
Ja wierzę że się poukłada nic nie dzieje się bez powodu, wielu sytuacji w życiu się nie spodziewamy, czasami życie 'zmusza nas' do tego żeby podjąć jakieś kroki do zmian. Kiedyś usłyszałam takie słowa, że jak pojawia się dziecko.. to wszystko inne zaczyna się 'prostowac' i 'ukladac' :*
Jeśli jest zdrowie, jeśli ludzie się kochają, jeśli jest praca i dwie ręce i dwie nogi, to każda zmiana jest możliwa
Pamiętaj że mieszkanie zawsze można zmienić, można się zamienić, można wynająć aktualne i kupić nowe.
Jeśli jest zdrowie, jeśli ludzie się kochają, jeśli jest praca i dwie ręce i dwie nogi, to każda zmiana jest możliwa
Pamiętaj że mieszkanie zawsze można zmienić, można się zamienić, można wynająć aktualne i kupić nowe.
Ciężki temat,
Spał z córką jak wróciłam, zdążyłam sobie w miarę ogarnąć i zaczęłam sprzątać jak wstał to się zapytał jak tam, no to mówię że "i dobrze i źle..." A on " w sensie?" No to mówię że jest ciąża żywa tylko bliźniacza ..
No to skomentował " ehh " i usiadł
Nie umiał nawet udawać że jest szczęśliwy. Ale wiem że to dlatego że już się przyzwyczaił do jednego dziecka i że już z drugim nie ma entuzjazmu a tu jeszcze trzecie jest, potem mnie przytulił jak się rozpłakałam, też jestem zszokowana i nie planowałam trójki dzieci, nawet na to drugie decydowałam się bardzo długo. Wiem że on się oswoi tylko to jest osoba która długo przyzwyczaja się do zmian
Nie wie jak sobie damy rade. Potem jak poszłam do łazienki to widziałam że stał w progu pokoju córki i tak stal jeszcze chwile.
A tam jest tak strasznie mało miejsca że nic się nie wciśnie. A mieszkanie ma niby 64m a jest tak fatalnie zrobione ze salon i kuchnia zabrały najwięcej a pokoje są malutkie. Logistycznie rozplanować te dzieci w tym mieszkaniu to będzie straszne myślenie o tym jest przerażające
Najlepiej by było jakby miały łóżko 3 piętrowe
reklama