Dareczka86
Fanka BB :)
Ja chciałabym już być po 1 prenatalnych ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to razem czekamy. Powodzenia jutro
Ja tu z nas wszystkich mam chyba najmłodsza ciążę ale jutro kończę 6ty tydzień i od wtorku zacznie się 6+ chciałabym juz mieć z 8 albo 9ty tydzień jak niektóre z was .
No to razem czekamy. Powodzenia jutro
Ja tu z nas wszystkich mam chyba najmłodsza ciążę ale jutro kończę 6ty tydzień i od wtorku zacznie się 6+ chciałabym juz mieć z 8 albo 9ty tydzień jak niektóre z was .
Ja mam to samo wydaje mi się ze jestem tyle do tyłu. Ja mam co wtorek czyli worek zaczynam 6+0 czyli między nami jeden dzień . Chciałabym juz 10ty tydzień najlepiej no cóż spokojnie czekamyTo jesteśmy w podobnym etapie. U mnie co poniedziałek przychodzi następny tydzień, jutro 6 będzie 'skończony', czyli 6+0.
Ale jak tak czytam dziewczyny na forum to moja ciąża ultra młoda się wydaje choć różnica prawie żadna
To samo dziś mężowi powiedziałam to samo ze chciałabym juz mieć 8,9 tydzień choć jakbym miała ten 8,9 tydzień teraz to bym chciała 12 itd .Heheh a jak juz będziesz w 9 to bedziesz chciala w 12... a potem 16 i 20 itd...
Tak to juz u nas jest...
Dziewczynki mam takie nietypowe pytanie
Jak sobie radzicie z zaparciami bo mam duże i ciężko mi 2ke zrobić [emoji848][emoji85] wiem ze w ciąży to może być ale aż tak [emoji32] coś na to jest . Pije dużo wody ale to nie pomaga
Ja biorę femibion 1 . A potem po 12 tyg kupie pregnacare ten max czy jakoś tak . On jest dość popularny w UK i polecany wiec chyba to . Ale mi się wydaje ze co nie wybierzesz będzie ok tego jest cała masa . Może któraś z dziewczyn ci jeszcze coś podpowieDziewczyny pytanko dotyczy vitamin dla kobitek w ciąży, jakie przyjmujecie, jakie polecacie,konkretnie nazwa..
I jak to jest z tym jodem,faktycznie dopiero po 10 tyg lepiej zaczac? Ja aktualnie biore OmegaMedOptima
No cudny zwierzyniec Jak sie psy z kotami dogadują? My mamy owczarka, maine coona i chomika - istny lancuch pokarmowyZobacz załącznik 1086625Zobacz załącznik 1086626Zobacz załącznik 1086627Zobacz załącznik 1086628Zobacz załącznik 1086629
To i ja się pochwale moim Zwierzyńcem.
Dziewczyny cały czas was podczytuje ale nie pisze ze względu przedewszystkim na brak czasu [emoji85] strasznie nie doceniałem pierwszej ciąży jak mogłam skupić się na sobie i ciąży a teraz przy 2,5 latce nawet nie wirnika się nazywam [emoji23] co do moich objawów nadal brak z czego się cieszę bardzo ale jakoś brak sił i chęci ale obstawiam pogodę . Strasznie bym chciała ciepło i słoneczko odrazu wigor by wrócił [emoji57] gratuluje kolejnych bliźniaków i serduszek i wszystkich dobrych wieści [emoji1376][emoji7]
O kurcze to trzymaj się jakoś może ten kompot wypróbować ze śliwek ja będę jutro robić . To jest problem taki bym powiedziała duży problemUJ ja mam to samo nic nie pomaga jak co 4 dni idę na kabelek to aż z sił opadam. Pije ok 3.5 , 4 litrów napojów dziennie jem duż warzyw i owoców ale to też na nic. A siemienia lnianego niedawno rady więc trudno musimy wytrwać. Trochę mi lżej jak piję miętę z rumiankiem.