Rudaa94
Fanka BB :)
Powiem tak 64 metry i 3 dzieci to nie tak zle nad nami mieszkaja w 48 metrach i sie mieszcza i dzieci z mala roznica wieku. Poki są noworodki to da sie to ogarnac, ale pozniej to chyba bedzie trzeba salon multifunkcyjny zrobic. Ja jestem przerazona jak upchne sie w 48 metrach gdzie nie mamy sypialni. A salon mamy pozastawiany.... maz moze zareagowal tak bo tez jest w szoku.
Ciężki temat,
Spał z córką jak wróciłam, zdążyłam sobie w miarę ogarnąć i zaczęłam sprzątać jak wstał to się zapytał jak tam, no to mówię że "i dobrze i źle..." A on " w sensie?" No to mówię że jest ciąża żywa tylko bliźniacza ..
No to skomentował " ehh " i usiadł
Nie umiał nawet udawać że jest szczęśliwy. Ale wiem że to dlatego że już się przyzwyczaił do jednego dziecka i że już z drugim nie ma entuzjazmu a tu jeszcze trzecie jest, potem mnie przytulił jak się rozpłakałam, też jestem zszokowana i nie planowałam trójki dzieci, nawet na to drugie decydowałam się bardzo długo. Wiem że on się oswoi tylko to jest osoba która długo przyzwyczaja się do zmian
Nie wie jak sobie damy rade. Potem jak poszłam do łazienki to widziałam że stał w progu pokoju córki i tak stal jeszcze chwile.
A tam jest tak strasznie mało miejsca że nic się nie wciśnie. A mieszkanie ma niby 64m a jest tak fatalnie zrobione ze salon i kuchnia zabrały najwięcej a pokoje są malutkie. Logistycznie rozplanować te dzieci w tym mieszkaniu to będzie straszne myślenie o tym jest przerażające
Najlepiej by było jakby miały łóżko 3 piętrowe