Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Pyszne [emoji173][emoji173]Najwazniejsze ze smaczne nikt nie musi wiedziec ze zakalec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pyszne [emoji173][emoji173]Najwazniejsze ze smaczne nikt nie musi wiedziec ze zakalec
Mi w labie w poprzedniej ciąży wyszedł wynik 4.5, byłam pewna, że po wszystkim... Okazało się, że zamiast zrobili mi badanie na jakieś alergie!!! Beta w ten dzień 4000...a wyobraź sobie gdyby lab zrobił taki błąd np w badaniu bety przed łyżeczkowaniem itp :O
Dlatego w tej ciąży już nie robiłam bety.a wyobraź sobie gdyby lab zrobił taki błąd np w badaniu bety przed łyżeczkowaniem itp :O
Jak mi wyjdzie zakalec to robie bajaderkiZrobiłam ciasto
Wyszedł zakalec [emoji31][emoji31]Ale pyszne
To aż taki nie wyszedł. Ale będę pamiętać.Jak mi wyjdzie zakalec to robie bajaderki
Dziewczyny dlatego nie bada się tej bety. Liczby swoje a natura swoje.
Ja kiedyś robilam glukoze i wyszedl wynik 182. I ja takie wtf to jest niemożliwe. Zadzwonilam do laboratorium. Pomylili sie i zbadali cholesterol.Mi w labie w poprzedniej ciąży wyszedł wynik 4.5, byłam pewna, że po wszystkim... Okazało się, że zamiast zrobili mi badanie na jakieś alergie!!! Beta w ten dzień 4000...
Wróciłam z usg ale zgłupiałam całkiem, widać pęcherzyk 8mm. Jak już wychodziłam to lekarz wspomniał o tym że pęcherzyk jest zatarty nieco ale to nic.... Wchodziła następna pacjentka.... A ja teraz rozkminiam o co chodzi.
To dobrze bo trochę stara się czułam ☺Ja 32 w tym roku.
Też byłam rodziną zastępczą.