reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Dzień dobry! Ja nadal jestem nieżywa, ledwo otwieram oczy już lecę do łazienki i tak cały dzień, a nawet w nocy. Mam nadzieję, że za jakiś czas mi przejdzie. Trochę Was podczytuję. Witam wszystkie nowe mamy [emoji8] Cieszę się z każdego serduszka [emoji3590] i trzymam kciuki za wszystkie z Was, u których wystąpiły problemy...
Miłego dnia dziewczyny!

Ostatnia edycja:
reklama
@Peony , Uuu znam ból chociaż u mnie nie tyle wymioty co ciągle mdłości były. Dzisiaj 2 dzień zapowiada się przyzwoity. Ale czy taki będzie do końca , bardzo bym chciała bo to co miałam przez ostatni tydzień to kosmos jakiś , miałam powoli dosyć.

Ja wymiotuje regularnie rano i wieczorem... Także bardzo ci współczuję!! Bo mnie już całe wnętrzności bolą od tego a co dopiero ciebie... Trzymaj się mocno!
Dzień dobry! Ja nadal jestem nieżywa, ledwo otwieram oczy już lecę do łazienki i tak cały dzień, a nawet w nocy. Mam nadzieję, że za jakiś czas mi przejdzie. Trochę Was podczytuję. Witam wszystkie nowe mamy [emoji8] Cieszę się z każdego serduszka [emoji3590] i trzymam kciuki za wszystkie z Was, u których wystąpiły problemy...
Miłego dnia dziewczyny!

Włochy to teraz słaby kierunek.
Nie ryzykuj. Najważniejsze teraz jest Twoje zdrowie.

Dziewczyny, czy Wy też macie problemy ze snem?
Budzę się co godzinę-półtorej.
Koszmar jakiś.

Poza tym chodzą mi po głowie naleśniki z syropem klonowym [emoji16]
Ja chodzę spać koło 23:30 i budzę się na siku koło 5-6 i już nie mogę zasnąć, ehhh.. W poprzedniej ciąży przesypiałam całe noce i dnie 😁

Ja bym jechała na twoim miejscu, mnie to nie za bardzo taka panika obchodzi ale ja to mam trochę inne spojrzenie na to.
Na narty za to z pracy mam wyjazd niedługo ale to na jakiś wyciąg niedaleko KRK i zamierzam jezdzic

Nie żadnych problemów nie mam ze spaniem
U mnie jazda totalnie odpada, bo ja muszę się mega oszczędzać, taki przykaz od ginekologa, więc ja większość dnia spędzam w pozycji siedząco-lezacej i tak też pracuję z domu, więc dla mnie jakiekolwiek większe aktywności odpadają..

U mnie jazda totalnie odpada, bo ja muszę się mega oszczędzać, taki przykaz od ginekologa, więc ja większość dnia spędzam w pozycji siedząco-lezacej i tak też pracuję z domu, więc dla mnie jakiekolwiek większe aktywności odpadają..
A no to w takim razie wiadomo że odpada:)
Myślałam że normalnie możesz jeździć

Mnie czeka wylot do Stanów niedługo i tak się zastanawiam nad zastrzykiem, moja koleżanka dostala, bo jednak lot długi.
Ja średnio raz na 2 tyg latam do Anglii ale to króciutkie loty... A tu jednak 11h

A no to w takim razie wiadomo że odpada:)
Myślałam że normalnie możesz jeździć

Mnie czeka wylot do Stanów niedługo i tak się zastanawiam nad zastrzykiem, moja koleżanka dostala, bo jednak lot długi.
Ja średnio raz na 2 tyg latam do Anglii ale to króciutkie loty... A tu jednak 11h
Załatw sobię zastrzyki, bo to rzeczywiście długi lot.. Myślę, że ginekolog sam zaproponuje 😉

Dziewczyny jak wyglada wizyta u dentysty w I trymestrze ? Cukierkiem toffi plombe wyrwalam [emoji23]

reklama
Do góry