Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja bym poszła do pracy [emoji4][emoji4]Hej ranne ptaszki ja tez juz nie spie od jakiegoś czasu.. sniadanko dla młodego zrobione spakowane do plecaka... autko sie już grzeje pod domem bo zimno.. za 5 min trzeba ruszac w drogę do pracy... zazdrosze wam ktore mogą pracowac w domu i tym co są juz na l4..
Hahah a nyslalam, że tylko ja mam ciążowy budzik na 5:00 ustawiony.... Ja ma beagla suczke i też chrapie okropnie.Dzień dobry moje drogie [emoji16][emoji16]
To się wyspałam. Zaczyna się , ale co się dziwić jak przez dzień albo śpię albo leżę [emoji848][emoji28][emoji28][emoji172][emoji172][emoji307][emoji307]
Zaraz tabletka , może kawa znowu wejdzie.
Mój pies tak chrapie , że spać nie idzie , słychać ją z drugiego pokoju [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]
Hahah a nyslalam, że tylko ja mam ciążowy budzik na 5:00 ustawiony.... Ja ma beagla suczke i też chrapie okropnie.
Tak. Chodze spać o 7 i wstaje o 14Włochy to teraz słaby kierunek.
Nie ryzykuj. Najważniejsze teraz jest Twoje zdrowie.
Dziewczyny, czy Wy też macie problemy ze snem?
Budzę się co godzinę-półtorej.
Koszmar jakiś.
Poza tym chodzą mi po głowie naleśniki z syropem klonowym [emoji16]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]dobreJa wczoraj swojego zmiazdzylam cyckami [emoji23] chcialam sie do meza przytulic ale jakis taki osiersciony [emoji23] patrze a tu pies sie miedzy nas wcisnal a ja go cyckiem przywalilam [emoji23] rano patrzyl na mnie z nienawiscia o oczach bo jeszcze kilka kopniakow dostal... strasznue się wiercę. Dzis mąż dostal w zęby przez sen. Mam nadzieje ze delikatnie bo ja az sie obudzilam bo mnie kostki w palcach zabolaly [emoji23]
Kawusia[emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 1085369