reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dzień dobry moje drogie [emoji16][emoji16]
To się wyspałam. Zaczyna się , ale co się dziwić jak przez dzień albo śpię albo leżę [emoji848][emoji28][emoji28][emoji172][emoji172][emoji307][emoji307]
Zaraz tabletka , może kawa znowu wejdzie.

Mój pies tak chrapie , że spać nie idzie , słychać ją z drugiego pokoju [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]
Hahah a nyslalam, że tylko ja mam ciążowy budzik na 5:00 ustawiony.... Ja ma beagla suczke i też chrapie okropnie.

Mój pies mnie budzi jakieś 3 razy w nocy. Raz że chrapie, a dwa że tracą noskiem jak chce siusiu 🙂 a że chce mu się częściej bo to jeszcze 5miesieczny labek, to nie śpię ja, nie śpi chłop, nie śpi pies 😁

Hahah a nyslalam, że tylko ja mam ciążowy budzik na 5:00 ustawiony.... Ja ma beagla suczke i też chrapie okropnie.

Ach te zwierzęta [emoji4][emoji4]
Zasnęłam jeszcze na chwilę ale czuje,że mało.
Dobrze,że mam obiad na dzisiaj to zaprowadzę młodego do szkoły i leżakowanie.
Siostra moja przyjeżdża na weekend [emoji57][emoji57] A ja w trakcie remontu i wszystko rozwalone itp

Ja wczoraj swojego zmiazdzylam cyckami [emoji23] chcialam sie do meza przytulic ale jakis taki osiersciony [emoji23] patrze a tu pies sie miedzy nas wcisnal a ja go cyckiem przywalilam [emoji23] rano patrzyl na mnie z nienawiscia o oczach bo jeszcze kilka kopniakow dostal... strasznue się wiercę. Dzis mąż dostal w zęby przez sen. Mam nadzieje ze delikatnie bo ja az sie obudzilam bo mnie kostki w palcach zabolaly [emoji23]

Ja wczoraj swojego zmiazdzylam cyckami [emoji23] chcialam sie do meza przytulic ale jakis taki osiersciony [emoji23] patrze a tu pies sie miedzy nas wcisnal a ja go cyckiem przywalilam [emoji23] rano patrzyl na mnie z nienawiscia o oczach bo jeszcze kilka kopniakow dostal... strasznue się wiercę. Dzis mąż dostal w zęby przez sen. Mam nadzieje ze delikatnie bo ja az sie obudzilam bo mnie kostki w palcach zabolaly [emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]dobre

Kawusia[emoji7][emoji7]
USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1582698161939~2.jpeg

reklama
Do góry