Mała Rybka
Fanka BB :)
Tylko suplementyDziewczyny bierzecie suplementy dla kobiet w ciąży i dodatkowo kwas foliowy czy tylko to co jest w w tym suplemencie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko suplementyDziewczyny bierzecie suplementy dla kobiet w ciąży i dodatkowo kwas foliowy czy tylko to co jest w w tym suplemencie?
Dziewczyny jak wyglada wizyta u dentysty w I trymestrze ? Cukierkiem toffi plombe wyrwalam [emoji23]
Wszędzie powinni miec:-)Moja koleżanka gdzieś chodziła to nawet mieli jakieś specjalne znieczulenie dla ciężarnych
Aha,czyli implant albo most.no to napewno po ciazy ,bez rtg się raczej nie obejdzie.Nie no tu chodzi zeby wypelnic to co wyrwalam
Trzymam kciuki !!! Na tym etapie już kalkulatory nie działająMam wyniki bety i wzrosła o jakieś 15 tys w ciągu tyg. Według kalkulatora to za mało
Ale skoro zwalnia to nie wiem czy kalkulator jest na tyle inteligentny żeby to przeliczyć. Chyba nie
Do soboty już nie daleko
Zobaczymy
Aha,czyli implant albo most.no to napewno po ciazy ,bez rtg się raczej nie obejdzie.
Nie spada więc jest nadzieja.Mam wyniki bety i wzrosła o jakieś 15 tys w ciągu tyg. Według kalkulatora to za mało
Ale skoro zwalnia to nie wiem czy kalkulator jest na tyle inteligentny żeby to przeliczyć. Chyba nie
Do soboty już nie daleko
Zobaczymy