reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Mam wyniki bety i wzrosła o jakieś 15 tys w ciągu tyg. Według kalkulatora to za mało
Ale skoro zwalnia to nie wiem czy kalkulator jest na tyle inteligentny żeby to przeliczyć. Chyba nie

Do soboty już nie daleko
Zobaczymy

Mam wyniki bety i wzrosła o jakieś 15 tys w ciągu tyg. Według kalkulatora to za mało
Ale skoro zwalnia to nie wiem czy kalkulator jest na tyle inteligentny żeby to przeliczyć. Chyba nie

Do soboty już nie daleko
Zobaczymy
Nie spada więc jest nadzieja.

Ja dziś 7+0. Objawów ciąży brak i to mnie martwi. Dwa tygodnie temu na wizycie było wszystko ok. Dziś wizyta o 17.
Stresuje się, bo jestem już po 2 stratach.

reklama
Hej dziewczyny[emoji4] Co necie na obiady? Ja nie mogę patrzec na mięso, nie wiem co gotować, zapach gotującego mięsa w zupie też przyprawia o mdłości... nic mi nie smakuje[emoji2356][emoji2368] Ratunku!!!!

Do góry