reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dokładnie. Niestety mam to samo. Chciałabym, żeby już przeszło, ale chyba tylko czas pomoże [emoji2961]

Ja też męczę się z mdłościami. Dlatego też nawet zbytnio się nie udzielam. Wszystko mi śmierdzi i mało co jestem w stanie przełknąć. Odrzuca mnie od wielu potraw. W miarę akceptuję bułkę z dżemem śliwkowym. Poza tym masakra...

Odliczam do 25-tego, do wizyty. Już się trochę stresuje.

Dziewczynki to i ja powoli dołączę, zrobiłam przyrost bety i pierwszy wynik 1150 (17.01) a dziś wyszło 2320. wizytę mam 26.02, a na razie siedzę na l4 ze względu na fizyczną prace, podnoszenie, ciąganie. Jestem mama jednego aniołka.
Idziemy podobnie bo ja wizytę też mam 26lutego:) i robiłam dzisiaj betę tak dla sprawdzenia ile aktualnie wynosi i wynik podobny do twojego 2514:)

Foto kiepskie bo z monitoru,jak na złość skończył się papie[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Wszystko dobrze. Jest serduszko.
Wg om 6+1 ,A usg ciut większe Ale wszystko w normie. Ja też owu wcześnie miałam.
20200219_194317.jpeg

reklama
Do góry