Nie... nawet nie znam nikogo kto ma blizniaki...Są w rodzinie bliźniaki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie... nawet nie znam nikogo kto ma blizniaki...Są w rodzinie bliźniaki?
Prawda nie daja, bo moze sie rozwijać ciaza pozamaciczna i wtedy nie jest to wskazane...
Tak w ogole hej zagladam tu do was i co sie dzieje, tyle blizniakow Co zajrze to oczywiscie lezka mi sie kreci w oku...
Gratuluje nowym mamusiom
Mam nadzieje, ze nie macie zazle ze piszei zagladam, ale nie umiem tak sobie odejsc, sciska mnie w dolku jakos jak sobie pomysle, ze nie bede zsie wami
Hej dziewczynki! Dolaczam sie do Was z Warszawy. Ginka mowi zeby odliczac czas do 5 pazdziernika.. hehe. Dzis 7 i 2. Wlasnie wrocilam z wizyty. Tam podobno u mnie w brzuchu siedza BLIZNIAKIII!!! a dzis slyszalam dwa male serduszka jestem w szoku. Pewnie troche minie nim dojde do siebie.
A to będą Twoje pierwsze maluszki ? Podwójne szczęścieNie... nawet nie znam nikogo kto ma blizniaki...
Mam to samo. I nawet nie idzie się zmusić.Kurczę dziewczyny poradźcie coś proszę... mdli mnie od rana przez cały dzień.. nie wymiotuje, bardzo mało zjadłam ale już się zaczynam zastanawiać czy się nie zmusić do przytulenia muszli... juz nie wiem co robić..