reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dokładnie. Niestety mam to samo. Chciałabym, żeby już przeszło, ale chyba tylko czas pomoże [emoji2961]

Ja też męczę się z mdłościami. Dlatego też nawet zbytnio się nie udzielam. Wszystko mi śmierdzi i mało co jestem w stanie przełknąć. Odrzuca mnie od wielu potraw. W miarę akceptuję bułkę z dżemem śliwkowym. Poza tym masakra...

Odliczam do 25-tego, do wizyty. Już się trochę stresuje.

Dziewczynki to i ja powoli dołączę, zrobiłam przyrost bety i pierwszy wynik 1150 (17.01) a dziś wyszło 2320. wizytę mam 26.02, a na razie siedzę na l4 ze względu na fizyczną prace, podnoszenie, ciąganie. Jestem mama jednego aniołka.
Idziemy podobnie bo ja wizytę też mam 26lutego:) i robiłam dzisiaj betę tak dla sprawdzenia ile aktualnie wynosi i wynik podobny do twojego 2514:)

Foto kiepskie bo z monitoru,jak na złość skończył się papie[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Wszystko dobrze. Jest serduszko.
Wg om 6+1 ,A usg ciut większe Ale wszystko w normie. Ja też owu wcześnie miałam.
20200219_194317.jpeg

reklama
Do góry