Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm, co by Ci tu doradzić.. Przeczekać do 13go tygodnia [emoji12][emoji12][emoji12]
Dokładnie. Niestety mam to samo. Chciałabym, żeby już przeszło, ale chyba tylko czas pomoże [emoji2961]
Ja tez Tylko nie wiem czy serduszkowa bo to bedzie końcówka 6tygTo obie mamy wizytę serduszkową w poniedziałek. Fajnie, będzie raźniej
Powinno już byćJa tez Tylko nie wiem czy serduszkowa bo to bedzie końcówka 6tyg
Idziemy podobnie bo ja wizytę też mam 26lutego i robiłam dzisiaj betę tak dla sprawdzenia ile aktualnie wynosi i wynik podobny do twojego 2514Dziewczynki to i ja powoli dołączę, zrobiłam przyrost bety i pierwszy wynik 1150 (17.01) a dziś wyszło 2320. wizytę mam 26.02, a na razie siedzę na l4 ze względu na fizyczną prace, podnoszenie, ciąganie. Jestem mama jednego aniołka.
Ja tez [emoji16] Tylko nie wiem czy serduszkowa bo to bedzie końcówka 6tyg
No to pięknieFoto kiepskie bo z monitoru,jak na złość skończył się papie[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Wszystko dobrze. Jest serduszko.
Wg om 6+1 ,A usg ciut większe Ale wszystko w normie. Ja też owu wcześnie miałam.Zobacz załącznik 1082697