kasiaa91
Fanka BB :)
Trzymam kciukiMarzę o bliźniakach dzień dobrych wiadomości!!
U mnie aktualnie oczekiwania na wynik bety powtórnej choć czuje ze będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiMarzę o bliźniakach dzień dobrych wiadomości!!
U mnie aktualnie oczekiwania na wynik bety powtórnej choć czuje ze będzie dobrze
Hmmm, co by Ci tu doradzić.. Przeczekać do 13go tygodniaKurczę dziewczyny poradźcie coś proszę... mdli mnie od rana przez cały dzień.. nie wymiotuje, bardzo mało zjadłam ale już się zaczynam zastanawiać czy się nie zmusić do przytulenia muszli... juz nie wiem co robić..
Mam to samo. I nawet nie idzie się zmusić.
Cały dzień mam dramat.
Trzeba przeboleć. Ja się mecze drugi tydzień. Od rana do 18 mam mdłości i wymiotuje, przez ten czas nic nie jem, wtedy trochę mam przerwy od mdłości i znowu aż zasnę. Nie pomaga mi imbir, tabletki na mdłości dla ciężarnych ani inne domowe sposoby. Nawet po zwykłej wodzie wymiotuje. Jedyne co jem to wafle ryżowe, najlepiej takie bez smaku. Popijam woda gazowana z cytryną. W piątek mam wizytę i nie wiem jak dojde z tymi mdlosciami.Kurczę dziewczyny poradźcie coś proszę... mdli mnie od rana przez cały dzień.. nie wymiotuje, bardzo mało zjadłam ale już się zaczynam zastanawiać czy się nie zmusić do przytulenia muszli... juz nie wiem co robić..
Czekam przed gabinetem.Bylas?
Haha chciałabym ale niestety jutro do pracy, dobrze, że dziś nie byłam bo cały dzień spędziłam w łóżkuHmmm, co by Ci tu doradzić.. Przeczekać do 13go tygodnia
Czekam przed gabinetem.
Stres mam większy niż ostatnio.To i my razem z Toba
Jak super,kolejne blizniaki:-)Hej dziewczynki! Dolaczam sie do Was z Warszawy. Ginka mowi zeby odliczac czas do 5 pazdziernika.. hehe. Dzis 7 i 2. Wlasnie wrocilam z wizyty. Tam podobno u mnie w brzuchu siedza BLIZNIAKIII!!! a dzis slyszalam dwa male serduszka jestem w szoku. Pewnie troche minie nim dojde do siebie.
Stres mam większy niż ostatnio.
Chociaż doktor wydaje się spoko i ogólnie wszystko wokoło robi dobre wrażenie.