Szperanina
Aktywna w BB
Daj znać późniejWzięłam 3 nospy i muszę czekać koło 2 godzin na partnera. Wtedy jadę do szpitala.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać późniejWzięłam 3 nospy i muszę czekać koło 2 godzin na partnera. Wtedy jadę do szpitala.
Na to liczę że również będę miała się czym pochwalić za te 3 tygNapewno już też zobaczysz serduszko [emoji173][emoji173] Piekne uczucie [emoji173]
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrzeWzięłam 3 nospy i muszę czekać koło 2 godzin na partnera. Wtedy jadę do szpitala.
Na to liczę że również będę miała się czym pochwalić za te 3 tyg [emoji846]
Muszę teraz uczyć się cierpliwości [emoji846]
Mnie tak samo typowa kobieta zawsze musi znaleźć problem i się zamartwiaćTaaaak. Ja się uczę i jakoś mi to nie wychodzi za bardzo [emoji23][emoji23][emoji23]
Mnie tak samo [emoji1787] typowa kobieta zawsze musi znaleźć problem i się zamartwiać
Tylko to jest tak głupie ze później denerwujesz się ze może to denerwowanie zaszkodzi dziecku, i tak w kółkoJakbysmy tak nie robiły to byśmy kobietami nie były [emoji4]
Czyli to jednak tamten lekarz jakiś głupi ja rozumiem, że są różne sprzęty itd ale żeby gadać jakieś takie głupoty kobiecie w ciąży? Na pewno miał świadomość, że sprzęt nie jest górnych lotów. Cieszę się, że wszystko jest okDobra weszlam do domu wiec wam pisze i wrzucam fotki.
Moje obliczenia sie zgadzaly. Mamy jeden dzien roznicy wiec jest idealnie. Serduszko bije 129 bpm. Wg usg 7t0d.
CRL 0.81 cm
Zdjecia obrobie to wrzuce.