reklama
OnaZmijeczka
Fanka BB :)
Wysoka beta nie świadczy o bliźniakach, ten mit już dawno jest obalony.Mamy w rodzinie jedne blizniaki. Ale to u kuzynki meza. Rozmawialam wlasnie z jedna z jego wieeelu kuzynek to jak jej powiedzialam jakie bety byly to sama rzuciła tekst ze moze blizniaki- jest położną.
Wiem co czujesz będąc w takim zawieszeniu, ja też poszłam na USG w nadziei że coś zobaczę a tu nic. Dobrze że dziś masz tą wizytę to będziesz lepiej wiedzieć na czym stoisz a tak to i tak trzeba będzie czasu bo nawet jeśli nic nie widać to serce może się pojawić nawet do 8 tygodnia a drugi pęcherzyk też się zdarza dość często, albo się wchłonie albo będą bliźniaki też trzeba czasu
Ja już też na szpilkach siedzę byle te 2 tyg przeżyć i już będzie bardziej wiadomo
Rudaa94
No ja chce te 5 godzin przezyc
Wysoka beta nie świadczy o bliźniakach, ten mit już dawno jest obalony.
Wiem co czujesz będąc w takim zawieszeniu, ja też poszłam na USG w nadziei że coś zobaczę a tu nic. Dobrze że dziś masz tą wizytę to będziesz lepiej wiedzieć na czym stoisz a tak to i tak trzeba będzie czasu bo nawet jeśli nic nie widać to serce może się pojawić nawet do 8 tygodnia a drugi pęcherzyk też się zdarza dość często, albo się wchłonie albo będą bliźniaki też trzeba czasu
Ja już też na szpilkach siedzę byle te 2 tyg przeżyć i już będzie bardziej wiadomo
Szperanina
Aktywna w BB
Ja mam wizytę dokładnie za tydzień. Tez się mega stresuje. Bo w pierwszym trymestrze nic nie wiadomo. Byle przetrwać do 12tyg
Asia28BK
O matko,aż się sama zdenerwowałem.trzymam kciuki! Dawaj nam znać i uspokoj się troszke:-)Ja juz sama nie wiem. Okaze sie wieczorem
Ja jutro 6+6 i wizyta ,aż się boje:-=
Mama2012/2020/2022
Tak też miałam dwa pęcherzyki, jeden z zarodkiem drugi z cieniem. Bety mamy podobne.Mamy w rodzinie jedne blizniaki. Ale to u kuzynki meza. Rozmawialam wlasnie z jedna z jego wieeelu kuzynek to jak jej powiedzialam jakie bety byly to sama rzuciła tekst ze moze blizniaki- jest położną.
Rudaa94
No ja wlasnie nie wiem czy on tam zarodki czy co widzial.... najgorszy jest brak komunikatywnosci z jego strony...
Tak też miałam dwa pęcherzyki, jeden z zarodkiem drugi z cieniem. Bety mamy podobne.
Peony
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze wizyty. Ja żyje w niepewności do poniedziałku. Będę wtedy na etapie 8+1. Pierwszą wizytę miałam 6+3. Zarodek 3mm, niby ciąża młodsza niż według terminu om i serca nie było. Wiadomo stres nie pomaga, lepiej spokojnie czekać i każdej tak doradzamy, a wiadomo jak jest. Oby do kolejnej wizyty
Anna_87
mój na nfz to taki mało mówny jest ale usg i wydruk na każdej wizycie dostaje
No to może właśnie tak jest [emoji4]
Ja wiem jacy są lekarze na NFZ, nic nie pomogą...zleceń na badania najlepiej okrojone. A zdjęć nawet nie dawają bo im papieru szkoda do usg...
reklama
Mama2012/2020/2022
Tak,to jest mega nie fajne. StresNo ja wlasnie nie wiem czy on tam zarodki czy co widzial.... najgorszy jest brak komunikatywnosci z jego strony...