reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Spokojnie. Powiedz mu wszystko uczciwie A da Ci napewno! [emoji4] Ja dostałam bez niczego jak tylko powiedziałam że jestem W ciąży, jeszcze pogratulował [emoji4]
Ja 16.30 idę do ogólnego dzisiaj,nie ma mojej więc inny mnie przyjmie.
Chce l4,bo po wczorajszej pracy wieczorem i rano strasznie ciągnął mnie dół i bolał krzyż.
Gin dopiero 25.02.
Żeby tylko mi dał. Wezmę usg i betę,bo karty jeszcze nie mam założonej.

reklama
O jak miło [emoji5] moja ciąże jest po in vitro - trochę bardziej się mną zajmują bo jestem w 7 tyg a miałam już 2 usg a za 2tyg kolejne to będą już 3usg przed 12tyg
To super ☺️, tutaj z usg masakra w poprzedniej ciąży miałam tylko 3 przez całą ciążę. Na szczęście podczas pobytu w Pl to nadrobiłam😁. Tym razem też zamierzam wizyty u gina w pl lub de.

No wlasnie ja sama nie wiem czy on powiedzial pecherzyk czy zarodek...nic wiecej nie powiedzial, nie wytlumaczyl...
ciekawe ci mial na myśli mowiac o drugim pecherzyku, wiekiem ciąży bym sie nie przejmowała bo to zależy od ułożenia i pomiaru.. serduszka może jeszcze nie byc, ciekawe co powie drugi lekarz

reklama
Ja ogolnie wizyte mam 3.03 w innym prywatnym osrodku... ale to co dzis sie dowiedzialam a raczej ten brak informacji ( z reszta sam mi kazal przyjsc za 3 tygodnie)
napewno drugi lekarz rozwieje wątpliwości..
z jednej strony cieszę się ze mam tak pozno pierwsze usg bynajmniej będzie juz wszystko widać

Do góry