reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Ja wlasnie znalazlam takiego wg opinii tylko prywatnie. Z jednej strony boje sie w szpitalu rodzic i wolalabym prywatnie. Ale chyba warto miec takiego co i tu i tu przyjmuje. Więc jeszcze bede rozwazac jednego lekarza. Ale z kolei porod 1000 zl roznicy w jednej prywatnej a w drugiej prywatnej...
Ja chodzę prywatnie do lekarza który przyjmuje w szpitalu państwowym więc i tak będzie robił mi cc. Super opieka itp

reklama
Kreska kreską. Najwazniejszy wynik krwi. Ja juz dawno stwierdzilam ze sikańce są o kant d**y.... kazdy niby ta sama norma(np25) a wychodza roznie. Czekamy na wyniki.

Nie wkrecaj sobie z tymi sikancami bo to szkoda nerwow na nie :)
Ja juz po, teraz czekam na wynik. Dzis jestem jakas spokijniejsza, opanowana. Kupilam test, sprawdzic jak tam kreska, nie wiem w sumie po co...teraz sobie wkrecam ze powinna być ciemniejsza ta krecha, eh..Zobacz załącznik 1081480

Kreska kreską. Najwazniejszy wynik krwi. Ja juz dawno stwierdzilam ze sikańce są o kant d**y.... kazdy niby ta sama norma(np25) a wychodza roznie. Czekamy na wyniki.

Nie wkrecaj sobie z tymi sikancami bo to szkoda nerwow na nie :)
Niby wiem..ale chcialam.sie przekonac czy np nie bedzie ladwo widoczna, jednak ta beta 103 to nie wiele wiec jak by spadla w tedwa dni to test w sumie musialby byc tez marny..eh nie wiem. Byle do wynikow. Denerwuje się co zobacze, ale trudno, trzeba zyc dalej :)

wow, to super wyraźne krechy jak na taki czas:) super !
Właśnie to mnie uspokaja. Dziś ładne dwie wyraźne dziś 2dni przed @ . Myślę że w dniu @ w środę będzie testowa ciemniejsza niż kontrolna. Ja robie ten sam test i sobie patrze na przyrost. Bardzo się ciesze 😍 chyba 1szy raz mam taki ładny przyrost

A o ktorej wyniki ??
Niby wiem..ale chcialam.sie przekonac czy np nie bedzie ladwo widoczna, jednak ta beta 103 to nie wiele wiec jak by spadla w tedwa dni to test w sumie musialby byc tez marny..eh nie wiem. Byle do wynikow. Denerwuje się co zobacze, ale trudno, trzeba zyc dalej :)

Miałam poczucie winy w pierwszej ciąży - że zostawiam swoje klasy w ostatnim roku, że trudno znaleźć zastępstwo, że każda zmiana to dla uczniów stres. Pracowałam do końca roku szkolnego - byłam w 6 miesiącu ciąży, ani dnia zwolnienia, żadnego narzekania. Co mi przyszło w nagrodę? Dyrekcja dała mi taki plan zajęć po moim powrocie, że było to maksymalnie stresujące zarówno dla mnie jak i dla dziecka. Praktycznie musiałam przestać karmić itp. mimo że ustalenia były inne. Wtedy przejrzałam na oczy - żadna, ale to żadna praca nie jest warta by stawiać ją ponad rodzinę :) wróciłam do pracy w styczniu i okazało się że jestem w drugiej ciąży. Jak uda mi się dopracowac do końca roku to super, jak nie to trudno. Moje dzieci są ważniejsze niż obce :) i twoje dziecko też jest ważniejsze niż korpo. Pamiętaj - nie ma ludzi niezastąpionych :)
W sumi żadna z nas nie powinna czuć się winna że jest w ciąży [emoji6] może mówię oczywistości ale chyba to sobie tłumaczę na głos, żeby nie czuć się winna wobec swojej corpo [emoji16]

reklama
Do góry