reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

W sumi żadna z nas nie powinna czuć się winna że jest w ciąży [emoji6] może mówię oczywistości ale chyba to sobie tłumaczę na głos, żeby nie czuć się winna wobec swojej corpo [emoji16]
Ja tam poczucia winy nie mam [emoji847][emoji847]
Chętnie sobie posiedzę w domu i poświęcę się synowi [emoji178][emoji178]

Lubię swoją pracę dlatego chciałam chociaż do wakacji być,Ale nie za wszelką cenę.
Mój partner już by mnie wysłał na wolne żebym tylko się nie denerwowała.

reklama
W sumi żadna z nas nie powinna czuć się winna że jest w ciąży [emoji6] może mówię oczywistości ale chyba to sobie tłumaczę na głos, żeby nie czuć się winna wobec swojej corpo [emoji16]
W sumie ja pracuje w panstwowym osrodku zdrowia.... winy nie czuje bo je**a nas za przeproszeniem jak bure su*i.... pracuje prawie 3 lata i jedyna podwyzka byl dodatek za licencjat plus zwiekszajaca sie najnizsza krajowa(ktora dostaje poprzez dodatek wyrownawczy do kwoty z umowy), a zapierdzialalam nie raz za 3 osoby, po nocach zeby tylko papiery byly w obiegu... gdzie osoby z moim wyksztalceniem zarabiaja min 2 razy wiecej :D wiec nie szkoda mi pracodawcy tylko mojej kierowniczki ktora jest przewspaniala osoba i jednej ze wspolpracownic, ktora tez jest wspaniala osoba, bo i tak od listopada mnie jie ma.
Mm możliwe bo jej reakcja to było AHA [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
To wszystko wyjasnia.... [emoji23]

Ja powiem mojemu jak wrócę z ferii. Kupie mu czekolade na osłodę. Ostatnio do pracy wrocilam po 4 miesiącach macierzyńskiego, teraz tak lekko nie bedzie 😁

Ooo to fajny gin :) ja ze swoim praktycznie kontaktu nie mialam w pierwszej ciazy. Teraz szukam wlasnie takiego kontaktowego, z pozytywna osobowoscia :)
To szkoda,że nie jesteś z Krakowa.
Fantastyczny człowiek,taki pozytywny .
Ogólnie się lubimy. Bo nie do każdego taki jest,Ale to jak w życiu. Chociaż zawsze pełen profesjonalizm i pomoc. Jak nie w prywatnym gabinecie to w poradni w szpitalu przyjmie,zawsze jak jest potrzeba. Ewentualnie jak jego nie ma to ktoś z kolegów z oddziału.

Ja wlasnie znalazlam takiego wg opinii tylko prywatnie. Z jednej strony boje sie w szpitalu rodzic i wolalabym prywatnie. Ale chyba warto miec takiego co i tu i tu przyjmuje. Więc jeszcze bede rozwazac jednego lekarza. Ale z kolei porod 1000 zl roznicy w jednej prywatnej a w drugiej prywatnej...
To szkoda,że nie jesteś z Krakowa.
Fantastyczny człowiek,taki pozytywny .
Ogólnie się lubimy. Bo nie do każdego taki jest,Ale to jak w życiu. Chociaż zawsze pełen profesjonalizm i pomoc. Jak nie w prywatnym gabinecie to w poradni w szpitalu przyjmie,zawsze jak jest potrzeba. Ewentualnie jak jego nie ma to ktoś z kolegów z oddziału.

reklama
Ja juz po, teraz czekam na wynik. Dzis jestem jakas spokijniejsza, opanowana. Kupilam test, sprawdzic jak tam kreska, nie wiem w sumie po co...teraz sobie wkrecam ze powinna być ciemniejsza ta krecha, eh..
received_779800405862182.jpeg

Do góry