reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Kurde, to chyba tylko ja dzielnie nasikalam na chińczyka paskowego dzień przed spodziewaną miesiączka i już nie sprawdzałam :) Jestem teraz taka szczęśliwa, że szok.. Staram się podchodzić na chłodno, ale z każdym dniem coraz bardziej planuję i bardziej się cieszę.. Za tydzień wizyta i mam nadzieję zobaczyć serduszko i już wtedy w ogóle ogarnie mnie spokój i prawdziwa radość :)
ja tak mialam w pierwszej ciąży dwa testy i wizyta a teraz tutaj sie tak nsvzytalam ze zaczęłam wątpić [emoji23] jeszcze tydzień i mam nadzieje będzie [emoji173][emoji173]

reklama
Ja dzisiaj - trochę z nudów :) - zrobiłam test
Linia dalej jasna ale już nie cień :) dla porównania test z soboty
Od wczoraj też nie mam w końcu plamienia ❤️

Załączniki

• 46CDC01B-B86C-4C10-8837-0671D4E07755.jpeg
    46CDC01B-B86C-4C10-8837-0671D4E07755.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 97
ja tak mialam w pierwszej ciąży dwa testy i wizyta a teraz tutaj sie tak nsvzytalam ze zaczęłam wątpić [emoji23] jeszcze tydzień i mam nadzieje będzie [emoji173][emoji173]
Ja w 1 zrobiłam test ,2 kreski na drugi dzień wizyta ,potwierdzenie ciąży,chociaż jeszcze bez [emoji3448], ale już byłam przekonana że super.
2 ciąża test,beta radość i klops
Więc teraz tak pół na pół. Byle do przyszłego wtorku.

reklama
Kurde, to chyba tylko ja dzielnie nasikalam na chińczyka paskowego dzień przed spodziewaną miesiączka i już nie sprawdzałam :) Jestem teraz taka szczęśliwa, że szok.. Staram się podchodzić na chłodno, ale z każdym dniem coraz bardziej planuję i bardziej się cieszę.. Za tydzień wizyta i mam nadzieję zobaczyć serduszko i już wtedy w ogóle ogarnie mnie spokój i prawdziwa radość :)
Ja nasiuralam tylko dlatego ze cos podejrzewalam a mialam ten pęcherz przeziebiony. Uwazam ze lepiej dowiedziec sie np w 7-8 tyg niz jak teraz w 4...

Do góry