reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Kurde, to chyba tylko ja dzielnie nasikalam na chińczyka paskowego dzień przed spodziewaną miesiączka i już nie sprawdzałam :) Jestem teraz taka szczęśliwa, że szok.. Staram się podchodzić na chłodno, ale z każdym dniem coraz bardziej planuję i bardziej się cieszę.. Za tydzień wizyta i mam nadzieję zobaczyć serduszko i już wtedy w ogóle ogarnie mnie spokój i prawdziwa radość :)
ja tak mialam w pierwszej ciąży dwa testy i wizyta a teraz tutaj sie tak nsvzytalam ze zaczęłam wątpić [emoji23] jeszcze tydzień i mam nadzieje będzie [emoji173][emoji173]

reklama
Ja dzisiaj - trochę z nudów :) - zrobiłam test
Linia dalej jasna ale już nie cień :) dla porównania test z soboty
Od wczoraj też nie mam w końcu plamienia ❤️

Załączniki

• 46CDC01B-B86C-4C10-8837-0671D4E07755.jpeg
    46CDC01B-B86C-4C10-8837-0671D4E07755.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 99
ja tak mialam w pierwszej ciąży dwa testy i wizyta a teraz tutaj sie tak nsvzytalam ze zaczęłam wątpić [emoji23] jeszcze tydzień i mam nadzieje będzie [emoji173][emoji173]
Ja w 1 zrobiłam test ,2 kreski na drugi dzień wizyta ,potwierdzenie ciąży,chociaż jeszcze bez [emoji3448], ale już byłam przekonana że super.
2 ciąża test,beta radość i klops
Więc teraz tak pół na pół. Byle do przyszłego wtorku.

reklama
Kurde, to chyba tylko ja dzielnie nasikalam na chińczyka paskowego dzień przed spodziewaną miesiączka i już nie sprawdzałam :) Jestem teraz taka szczęśliwa, że szok.. Staram się podchodzić na chłodno, ale z każdym dniem coraz bardziej planuję i bardziej się cieszę.. Za tydzień wizyta i mam nadzieję zobaczyć serduszko i już wtedy w ogóle ogarnie mnie spokój i prawdziwa radość :)
Ja nasiuralam tylko dlatego ze cos podejrzewalam a mialam ten pęcherz przeziebiony. Uwazam ze lepiej dowiedziec sie np w 7-8 tyg niz jak teraz w 4...

Do góry