reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Kiedy wybierasz się do lekarza? :)
U mnie to trochę skomplikowane bo krwawie, wczoraj na IP na.usgJa nic nie bylo widac, w sumie mam w opisie ze nawet macica nie jest powiekszona..nie wiem co myslec, ale zrobiłam bete i wyszla 103, dostalam info ze cokolwiek widac przy becie ok 1000....wiec pozostaje mi czekac, jutro sprawdzam znowu bete i sie okaze czy przyrasta, jesli tak, to za tydzien mam sie zgosic do lekarza..

Z innej beczki 🙂 a jak u Was z sexem, dziewczyny, które są już po usg i wiedzą, że jest ok z fasolką, czy już jest 💑, czy macie obawy i się wstrzymujecie?

Z innej beczki 🙂 a jak u Was z sexem, dziewczyny, które są już po usg i wiedzą, że jest ok z fasolką, czy już jest 💑, czy macie obawy i się wstrzymujecie?
To ja moze odpowiem odnosnie poprzedniej ciąży, zapytalam lekarza na pierwszej wizycie czy moge, odpowiedział na zdrowie ;) i do samiuskiego konca byly tulaski :)

To mnie pocieszylas troszke, bo ja mam bete 103, i generalnie powinnam miec wg om 5+6 ale na pewno ciaza jest mlodsza, mysle ze ok 3-4 tydz wlasnie...no zobaczymy :)

Sabi ja dzień przed datą planowanego okresu (piątek) miałam tylko 27
Ale bardzo późno (bo w 11 dpo) wyszło cokolwiek - testy były białe a beta 2,38 (wtorek)
Więc zagnieżdżenie było późno i ta beta stad niska.
Jutro poza betą zbadaj progesteron - może on jest niski j stąd plamienia/krwawienia.

ja z plamieniami więc na razie się trochę boję. Ale też mam infekcje pęcherza więc w sumie generalnie nie powinnam.

My chcielismy ale byla sahara :D a tak to kurcze pelno takiego glutowatego ze szok... a jak przyjdzie co do czego saaaahaaaara [emoji23]
Z innej beczki [emoji846] a jak u Was z sexem, dziewczyny, które są już po usg i wiedzą, że jest ok z fasolką, czy już jest [emoji132], czy macie obawy i się wstrzymujecie?

reklama
Sabi ja dzień przed datą planowanego okresu (piątek) miałam tylko 27
Ale bardzo późno (bo w 11 dpo) wyszło cokolwiek - testy były białe a beta 2,38 (wtorek)
Więc zagnieżdżenie było późno i ta beta stad niska.
Jutro poza betą zbadaj progesteron - może on jest niski j stąd plamienia/krwawienia.
U.mnie na pewno jest mlodsza ciaza, po pod koniec stycznia byl stosunek...dzisiejszy dzien to byl jalis koszmar, maz musial jechac na zlecenie pilne i siedzialam sama.i myslalam...dobrze, ze jutro juz poniedziałek.

Do góry