reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Jak się nie ma na koncie żadnych poronień, to oczywiście się nie dziwię, bo dla Was ciąża=poród 😉 Ja mam na koncie pięć poronień, więc też trudno się dziwić mniejszemu entuzjazmowi do wczesnych zakupów 😉 Choć żeby nie było, też sobie robię screeny jak mi się coś spodoba 🙈🙈😁
Myślę ze poronienia nie maja z tym noc wspolnego.. Ja jestem po 1 ciąży, urodzilam zdrowa Córeczke, a teraz i tak jestem pełna obaw - mam kilka kolezanek ktorw pierwsze dziecko urodzily, drugie poroniły ale na szczescie kolejna ciaza byla ok...

reklama
Jak się nie ma na koncie żadnych poronień, to oczywiście się nie dziwię, bo dla Was ciąża=poród 😉 Ja mam na koncie pięć poronień, więc też trudno się dziwić mniejszemu entuzjazmowi do wczesnych zakupów 😉 Choć żeby nie było, też sobie robię screeny jak mi się coś spodoba 🙈🙈😁
Ja też bardzo podchodzę ostrożnie, nie poronilam nigdy ale jak byłam na wątku straraczek i czytałam te historie to się boję trochę.
Piękne body,ja po pierwszym usg napewno coś kupie:-)

Ech dostałam biegunki po kawie z mlekiem :( Czyżby jednak trzeba było odstawić? Albo może to przez mleko. Sama już nie wiem.

Myślę ze poronienia nie maja z tym noc wspolnego.. Ja jestem po 1 ciąży, urodzilam zdrowa Córeczke, a teraz i tak jestem pełna obaw - mam kilka kolezanek ktorw pierwsze dziecko urodzily, drugie poroniły ale na szczescie kolejna ciaza byla ok...
Mnie się wydaje,że będąc w 1 ciąży jesteśmy mniej świadome może zagrożeń

To moze jednak i mnie wpiszcie na liste. Termin ostatniej miesiaczki 07.01. Wrocław. Termin OM - 18.10. Lat 32. Cos jeszcze?

reklama
Do góry