reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Uważam, że musi byc dobrze jak już serduszko bije to się mniej stresuje oczywiscie boje się czy bedzie zdrowe ale to takie chyba normalne.. mialam 1 ciąże biochemiczną, a jedna taka którą samoistnie obumarla wszystko sie samo oczyściło nie trzeba bylo łyżeczkowania tak jak bym dostała mega obfity okres... w tamtym czasie byłam w złym stanie psychicznym organizm byl slaby pod wiecznym stresem i napieciem więc gdy juz to sie stało to po prostu czułam wewnętrznie, że organizm nie dał rady, był zal i zlosc ale w glebi duszy wiem ze to nie byl mój czas.. pogodziłam sie z tym. Teraz nadal jestem w szoku i nie dowierzam ale czas myslec troche przyszłościowo i jak jest mega okazja to trzeba kupic to co mozna.. wiadomo, jak kupilam kocyk ostatnio bo byl taki śliczny to w kolorze neutralnym bo niby luby by chcial syna ja chyba tez ale z drugiej strony coreczka byłaby dla mnie dopełnieniem jako biologicznego rodzica.
Aaa no i luby oczywiście nic nie wie o pampersach i chusteczkach bo siedzi w Legionowie [emoji23] ale co tam najwyżej będzie sie smial..

reklama
Jak się nie ma na koncie żadnych poronień, to oczywiście się nie dziwię, bo dla Was ciąża=poród 😉 Ja mam na koncie pięć poronień, więc też trudno się dziwić mniejszemu entuzjazmowi do wczesnych zakupów 😉 Choć żeby nie było, też sobie robię screeny jak mi się coś spodoba 🙈🙈😁
To prawda, mi sie nie zdarzyło, ciaza zawsze bez problemow, wiec juz z gory zakladam, ze bedzie ok :) choć nie ukrywam, ze martwię sie troszke wiekiem, gdzies mi to siedzi w głowie.

Wrzuce wam przepis na fajne błyskawiczne ciastka bananowo owsiane :) robi sie 2 min, piecze 15 ;) moze się zainspirujecie dla mlodszych pociech. W sumie i ja zajadam :D
Platki surowe owsiane, do tego banan rozgnieciony widelcem,lyzeczka miodu ( ja uzywam malinowy) i calosc wymieszac w jedna papryte :) formowac ciasteczka na blaszke i do pieca na 15 min 180st ;) córka uwielbia, a ja wiem, ze je zdrową przekąskę :)
IMG_20200204_131438.jpg

Podziwiam Cię naprawdę
To prawda, mi sie nie zdarzyło, ciaza zawsze bez problemow, wiec juz z gory zakladam, ze bedzie ok :) choć nie ukrywam, ze martwię sie troszke wiekiem, gdzies mi to siedzi w głowie.

Wrzuce wam przepis na fajne błyskawiczne ciastka bananowo owsiane :) robi sie 2 min, piecze 15 ;) moze się zainspirujecie dla mlodszych pociech. W sumie i ja zajadam :D
Platki surowe owsiane, do tego banan rozgnieciony widelcem,lyzeczka miodu ( ja uzywam malinowy) i calosc wymieszac w jedna papryte :) formowac ciasteczka na blaszke i do pieca na 15 min 180st ;) córka uwielbia, a ja wiem, ze je zdrową przekąskę :)Zobacz załącznik 1079779

Platki surowe owsiane, do tego banan rozgnieciony widelcem,lyzeczka miodu ( ja uzywam malinowy) i calosc wymieszac w jedna papryte :) formowac ciasteczka na blaszke i do pieca na 15 min 180st ;) córka uwielbia, a ja wiem, ze je zdrową przekąskę :)Zobacz załącznik 1079779
Też jadamy takie.
Mnóstwo fajnych przepisów jest takich szybkich

Ja też miałam biochemie,Ale to często się zdarza więc dlatego nie warto za wcześnie robić testów.
Później cp i od razu było coś nie tak,czułam to.

Teraz. Teraz czuje,że jest dobrze,jak w 1 ciąży.
Czekam tylko na serduszko i wiem,że się rozkręce na maksa [emoji1787]
Wózki łóżeczka już oglądałam[emoji5][emoji5][emoji779]

A co czytasz? Ja uwielbiam thrillery, takie trzymajace w napieciu, ostatnio skończyłam Roberta Małeckiego ksiazke, świetna była.
Ja tak samo! Polecam Ci Simona Becketta, Sebastiana Fitzka i Tess Gerritssen, o ile jeszcze na nich nie trafiłaś 😊 Obecnie czytam 3 część z serii Jacka Ostrowskiego - Sarkofag 😊

reklama
Do góry