reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja tak samo! Polecam Ci Simona Becketta, Sebastiana Fitzka i Tess Gerritssen, o ile jeszcze na nich nie trafiłaś 😊 Obecnie czytam 3 część z serii Jacka Ostrowskiego - Sarkofag 😊
Fitzka mam :D czeka ;) a czytakas cos Lisy Gardner? Albo Harlana Cobena? Lisa swietnie pisze, ksiazki lykam od niej, od poczatku do konca w napieciu :)

reklama
Fitzka mam :D czeka ;) a czytakas cos Lisy Gardner? Albo Harlana Cobena? Lisa swietnie pisze, ksiazki lykam od niej, od poczatku do konca w napieciu :)
O super :) Jest rewelacyjny! Lisy Gardner nie czytałam, dodaje w takim razie do listy :D Harlana kiedyś próbowałam, ale nie przypadł mi do gustu. Odniosłam wrażenie, że fabuły są dość rozwlekłe, a dodatkowo chyba bardzo skupial się na pracy policji, a ja bardziej wolę skupić się na tych psychologicznych wątkach :D

O super :) Jest rewelacyjny! Lisy Gardner nie czytałam, dodaje w takim razie do listy :D Harlana kiedyś próbowałam, ale nie przypadł mi do gustu. Odniosłam wrażenie, że fabuły są dość rozwlekłe, a dodatkowo chyba bardzo skupial się na pracy policji, a ja bardziej wolę skupić się na tych psychologicznych wątkach :D
Tak masz racje, to samo zdanie mam o Harlanie. Za to Lisa super, zacznij od "sąsiad" i " dzieciece koszmary". W styczniu przeczytalam 10 ksiazek w tym te dwie i sa na pierwszym miejscu :)

Mi na razie kawa nie zbrzydła, ale już nie mam ochoty pić jej tak dużo jak kiedyś. Dwa kubeczki słabej mielonej z przegotowanym mlekiem w zupełności wystarcza [emoji4]
Ja też nie zamierzam odstawiać kawy. Smakuje mi dalej tak samo nic się nie zmieniło
A dlaczego sie nie powinno? ;)
Ja kuoilam siatke ciuchów w lumpku na chlopca ha ha ha
Dosyć duże ryzyko poronienia do 12 tyg jest. Po 12 tyg jest już drastyczny przeskok i dużo niższe juz jest dla tego warto się wstrzymać
Jak się nie ma na koncie żadnych poronień, to oczywiście się nie dziwię, bo dla Was ciąża=poród [emoji6] Ja mam na koncie pięć poronień, więc też trudno się dziwić mniejszemu entuzjazmowi do wczesnych zakupów [emoji6] Choć żeby nie było, też sobie robię screeny jak mi się coś spodoba [emoji85][emoji85][emoji16]
Dokładnie, ja jestem człowiek statystyka bardzo dobrze do mnie przemawiają
No i sama jestem też po poronieniach więc wiem jakie to proste niestety ... I częste

Ja też nie zamierzam odstawiać kawy. Smakuje mi dalej tak samo nic się nie zmieniło Dosyć duże ryzyko poronienia do 12 tyg jest. Po 12 tyg jest już drastyczny przeskok i dużo niższe juz jest dla tego warto się wstrzymać Dokładnie, ja jestem człowiek statystyka bardzo dobrze do mnie przemawiają
No i sama jestem też po poronieniach więc wiem jakie to proste niestety ... I częste
Ah no to to wiem, myslalam ze jakis zabobon moze ;) ja pampki i tak od ok 6 mies zaczne, bez szaleństw bo z mala szybko przeszlam z 1 na 2 wiec tymi najmniejszymi nie szaleje :)

reklama
Do góry