reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja tak z ciekawostek nie czuje w ogóle piersi, nic, po prostu zero.. ani nie są większe, ani bardziej tkliwe,a wyobraźcie sobie że leżałam i wypłynęła mi kropelka mleka, aż sama jestem w mega szoku, że piersi są "w gotowości" 🙈

Ja tak z ciekawostek nie czuje w ogóle piersi, nic, po prostu zero.. ani nie są większe, ani bardziej tkliwe,a wyobraźcie sobie że leżałam i wypłynęła mi kropelka mleka, aż sama jestem w mega szoku, że piersi są "w gotowości" 🙈
Mnie wieczorem tak dziwnie szczypia od srodka- to jest dokładnie to uczucie jak miałam pełno mleka:-)

Ah no to to wiem, myslalam ze jakis zabobon moze ;) ja pampki i tak od ok 6 mies zaczne, bez szaleństw bo z mala szybko przeszlam z 1 na 2 wiec tymi najmniejszymi nie szaleje :)
A co to są pampki ?
Ee nie o zabobonach to nie słyszałam :) ale ja w żadne nie wierzę więc jakbym usłyszała to żadnego wrażenia by nie zrobiły
Jest kolejna z malopolski:-) witaj:-)
Super jak nas tak dużo :)
Ja tak z ciekawostek nie czuje w ogóle piersi, nic, po prostu zero.. ani nie są większe, ani bardziej tkliwe,a wyobraźcie sobie że leżałam i wypłynęła mi kropelka mleka, aż sama jestem w mega szoku, że piersi są "w gotowości" [emoji85]
Och jak dobrze taki post przeczytać, u mnie zupełnie nic 0, u mnie mleko jeszcze jest ale to po karmieniu jeszcze zostało. Więc pewnie nie nowe tylko to stare.

Mnie wieczorem tak dziwnie szczypia od srodka- to jest dokładnie to uczucie jak miałam pełno mleka:-)
Dokładnie tak miałam, poczułam to charakterystyczne uczucie szczypania, czyli napływającego mleka i wypłynęła kropla, szok w trampkach.. Mam nadzieję, że to znaczy, że dzidziuś się tam zadomowił na całe 9 miesięcy 🤰☺️

A co to są pampki ?
Ee nie o zabobonach to nie słyszałam :) ale ja w żadne nie wierzę więc jakbym usłyszała to żadnego wrażenia by nie zrobiły Super jak nas tak dużo :)Och jak dobrze taki post przeczytać, u mnie zupełnie nic 0, u mnie mleko jeszcze jest ale to po karmieniu jeszcze zostało. Więc pewnie nie nowe tylko to stare.
Ja mam wrażenie, że dlatego nie bolą mnie piersi, że właśnie są przygotowane.. Też trochę się tym niepokoilam, bo jednak w ciąży z synkiem bardzo bolały, ale już sama widzę, że to nic nie znaczy..

pampki = pampersy

ja narazie nic nie kupuję, napewno wstrzymam sie do wizyty a pierwsze zakupy po polowkowych, a wogole jak będę płec znała bo dla chłopaka to nam aż nadmiar

wczoraj leżałam i sie zastanawiałam jak sie ogarniemy bo w sypialni maly spi w łóżeczku ale dostawiony do domej strony a teraz co ? drugie łóżeczko z 2 strony?? : D oszaleje chyba w październiku [emoji23][emoji23]
A co to są pampki ?
Ee nie o zabobonach to nie słyszałam :) ale ja w żadne nie wierzę więc jakbym usłyszała to żadnego wrażenia by nie zrobiły Super jak nas tak dużo :)Och jak dobrze taki post przeczytać, u mnie zupełnie nic 0, u mnie mleko jeszcze jest ale to po karmieniu jeszcze zostało. Więc pewnie nie nowe tylko to stare.

reklama
pampki = pampersy

ja narazie nic nie kupuję, napewno wstrzymam sie do wizyty a pierwsze zakupy po polowkowych, a wogole jak będę płec znała bo dla chłopaka to nam aż nadmiar

wczoraj leżałam i sie zastanawiałam jak sie ogarniemy bo w sypialni maly spi w łóżeczku ale dostawiony do domej strony a teraz co ? drugie łóżeczko z 2 strony?? : D oszaleje chyba w październiku [emoji23][emoji23]
O tym samym mysle, ale u mnie Amelka ma swoj pokoj wiec dolacze jej rodzenstwo :D z jednej strony bedzie jej kat z drugiej kat brata lub siostry :) i tak zamierzalam malowac i zmieniac meble, a raczej sie ich pozbyć w zamian za jedną porządną komode.

Do góry