reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Mi jakoś tak czas normalnie płynie,
Ani nie szybko ani nie wolno, a wręcz denerwuje mnie to jak teściowa nowi na coś np ooo to tak jakby wczoraj...
A ja zawsze no jak wczoraj jak to dwa lata temu było np:p

reklama
Cześć dziewczyny :) I ja się ogarniam i zaczynam pracę.. Ale chyba zostaję w piżamie, bo komputer nie widzi jak wyglądam na szczęście ;) Wczoraj miałam mega ból żołądka wieczorem.. Już się zastanawiam, czy to nie od tych wszystkich leków/witamin, ale na szczęście w nocy przeszło.. Ja dziś chyba sos boloński zrobię na obiad, bo nie mam weny szczególnej.. Co do apek to ja mam preglife, ciąża+ i himommy, no i każda jest fajna na swój sposób ;)

Siedzę w pracy i szczerze? To ja nie wiem czy chce tu siedzieć[emoji57]
Jakieś wewnętrzne ja mówi IDŹ DO DOMU ODPOCZNIJ [emoji2957]
tylko czym ja zmęczona,odpoczywam ile mogę. A może to taka moja podświadomość mnie pcha do wolnego. Jajnik czuje i to mnie martwi. Ech

Brakuje mi tej beztroski co miałam w 1 ciąży.

Wczoraj miałam ciężki dzień,jakiś dołek delikatny.
Remont w mieszkaniu też daje w kość.

W przedszkolu jest bardzo ryzykowna praca. Przede wszystkim choroby groźne dla płodu - rumień zakaźny czy różyczka. Mówiłaś lekarzowi gdzie pracujesz?
Tak lekarka wie nie tylko takie choroby milion innych bo to przedszkole dla dzieci z autyzmem daunem i innymi niepełnosprawnymi. Tylko ze co już miałam wziąć to wzięłam od dzieciaków bo już parę lat tu pracuje

Cześć dziewczyny :) I ja się ogarniam i zaczynam pracę.. Ale chyba zostaję w piżamie, bo komputer nie widzi jak wyglądam na szczęście ;) Wczoraj miałam mega ból żołądka wieczorem.. Już się zastanawiam, czy to nie od tych wszystkich leków/witamin, ale na szczęście w nocy przeszło.. Ja dziś chyba sos boloński zrobię na obiad, bo nie mam weny szczególnej.. Co do apek to ja mam preglife, ciąża+ i himommy, no i każda jest fajna na swój sposób ;)
Tez mialam taki bol przed wczoraj, akurat z kina wracalam i masakra :/
A ogolnie to tez macie taki "rozpulchniony" dol brzucha?

reklama
Do góry