reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Czekamy z Tobą i trzymamy kciuki :) my w weekend jedziemy do rodzicow i tesciow ;) niestety dopiero w weekend bo tata sie okazalo przeszedl jelitowke i troche strach ryzykowac jak on oslabiony. dzis mam egzamin ale jutro pojade kupic "prezent uświadamiający" ;) tylko nie wiem jeszcze co ;) macie jakies pomysly?
Ok beta zrobiona. Teraz tylko znów wytrzymać do 15 i nie oszalec [emoji6]

reklama
@Rudaa94 oo też chętnie poczytam o propozycjach prezentu może mężowi coś takiego sprawie [emoji848] chciałabym mu powiedzieć jak najszybciej.

Na weekend też do moich rodziców jedziemy ponad 400 km na dziki Wschód trochę odpocząć może chociaż tam spadnie śnieg
U mnie dziś padał a teraz słońce grzeje[emoji24]

A gdzie jedziecie na "dzikim wschodzie " , jesli mozna wiedziec ? To popchne troche sniegu od nas :)
Mezowi test pokazalam jak wrocil i powiedzialam ze nie wiem jak to rozkminic, bo wszyscy cos widza a ja nie ... dlatego dopiero jak mialam pierwszy wynik mu powiedzialam :)

Dla meza moze male skarpetki w pudeleczku? Widzialam na allegro fajne kartki zdrapki ale 22 zl za sztuke....
@Rudaa94 oo też chętnie poczytam o propozycjach prezentu może mężowi coś takiego sprawie [emoji848] chciałabym mu powiedzieć jak najszybciej.

Na weekend też do moich rodziców jedziemy ponad 400 km na dziki Wschód trochę odpocząć może chociaż tam spadnie śnieg
U mnie dziś padał a teraz słońce grzeje[emoji24]

A gdzie jedziecie na "dzikim wschodzie " , jesli mozna wiedziec ? To popchne troche sniegu od nas :)
Mezowi test pokazalam jak wrocil i powiedzialam ze nie wiem jak to rozkminic, bo wszyscy cos widza a ja nie ... dlatego dopiero jak mialam pierwszy wynik mu powiedzialam :)

Dla meza moze male skarpetki w pudeleczku? Widzialam na allegro fajne kartki zdrapki ale 22 zl za sztuke....
Pod Włodawe granica polsko bialorusko ukraińska:) tam jest takie ładne jeziorko Białe, a po ukraińskiej stronie Świteź też bardzo fajne

Właśnie się dowiedziałam, że mój ginekolog do 3 marca na urlopie... No pięknie. Nie wiem teraz czy iść na jedną wizytę do innego i potem wrócić do mojego, czy prowadzić już całą ciążę gdzie indziej czy poczekać (to bedzie 9+2). Nieźle mnie urządził, skubany...

Mozesz sprobowac z jedna wizyta u innego , tylko nie daj mu poznac ze jestes jednorazowo:)
Właśnie się dowiedziałam, że mój ginekolog do 3 marca na urlopie... No pięknie. Nie wiem teraz czy iść na jedną wizytę do innego i potem wrócić do mojego, czy prowadzić już całą ciążę gdzie indziej czy poczekać (to bedzie 9+2). Nieźle mnie urządził, skubany...

reklama
Do góry