reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Witam się z rana.
Mi druga kreska wcale nie ciemnieje wiec postanowiłam tez zrobić test elektroniczny no i wychodzi 1-2 tygodni od owulacji a powinno być więcej bo dokładnie wiem kiedy miałam 14 stycznia.
I do tego ten brak objawów, brak bolących piersi.
Chyba zaczynam za bardzo się nakręcać ze coś jest nie tak bo wcale w ciąży się nie czuje a byłam już 3 razy wiec wiem jak powinnam się czuć.

Pozatym dziewczyny, mam nadzieje że zostanie tu już z nami tylko miła atmosfera i niebedzie żadnych spięć

Załączniki

• 523AC00F-E60F-422F-8559-AEAD31141C72.jpeg
    523AC00F-E60F-422F-8559-AEAD31141C72.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 99
Kochana mi z tak pokazuje bo owulacja Ci się opoznila? Robiłaś testy owulacyjne?
Witam się z rana.
Mi druga kreska wcale nie ciemnieje wiec postanowiłam tez zrobić test elektroniczny no i wychodzi 1-2 tygodni od owulacji a powinno być więcej bo dokładnie wiem kiedy miałam 14 stycznia.
Chyba zaczynam za bardzo się nakręcać ze coś jest nie tak bo wcale w ciąży się nie czuje a byłam już 3 razy wiec wiem jak powinnam się czuć.

Pozatym dziewczyny, mam nadzieje że zostanie tu już z nami tylko miła atmosfera i niebedzie żadnych spięć

Dzień dobry [emoji16]
U mnie na tapecie od rana kakao [emoji7]
Szykuje dziewczynki do szkoły jakieś takie bez mocy są...

U mnie też objawy ustaly w sumie tylko piersi. Już wczoraj łapałam za Kolejny test w rosmannie[emoji28] Ale przyjaciółka mnie powstrzymała w końcu do poniedziałku tak nie daleko [emoji16]

Hej. Ja tez juz wstalam. Maz zawiozl mloda i na ten pogrzeb pojechal. Mam wyrzuty sumienia ze z nim nie pojechalam... ale to w cerkwi, gdzie msza trwa dlugo, a do tego na stojaco i przy otwartej trumnie... wiec raczej nie dalabym rady...

Dzis boli mnie doslownie wszystko. W dole brzucha znow mam kamień. Sikam jak opętana. Cycki na miejscu, czasem ciagna..

Ale moze to tez od pogody, bo jest fatalna...

Dzień dobry. Pogoda straszna, wstać mi się strasznie nie chciało. Odwiozłam dziecko do szkoły, zrobiłam sobie śniadanie i tak siedzę. Jak mam wolny dzień od pracy to jakoś się rozleniwiam. W przyszłym tygodniu pójdę chyba do lekarza. Nie muszę umawiać wcześniej wizyty, więc sprawdzę tylko kiedy będę miała wolne. Wiecie co wczoraj robiłam? Siedziałam i oglądałam rzeczy dla dzieci ;) (tak, tak wiem, że zbyt wcześnie, ale to tylko oglądanie) i zdałam sobie sprawę ile mnie to wszystko prawdopodobnie będzie kosztować. Kosmos

Szkoda, że nie możesz zrobić badania z krwi. To wiele wyjaśnia
Witam się z rana.

Moj jak sie dowiedzial wlazł szukac imion [emoji23] no na szczescie ja wiekszosc rzeczy mam. Bynajmniej dla dziewczynki :D druga sprawa ze przyjaciolka rok temu rodzila wiec wszystko ma :D

No dobra... wozek mam unisex :D

I tak na prawde brakuje mi jedynie fotelika :D

Aaaa. I miejsca w mieszkaniu na to wszystko [emoji23]
Dzień dobry. Pogoda straszna, wstać mi się strasznie nie chciało. Odwiozłam dziecko do szkoły, zrobiłam sobie śniadanie i tak siedzę. Jak mam wolny dzień od pracy to jakoś się rozleniwiam. W przyszłym tygodniu pójdę chyba do lekarza. Nie muszę umawiać wcześniej wizyty, więc sprawdzę tylko kiedy będę miała wolne. Wiecie co wczoraj robiłam? Siedziałam i oglądałam rzeczy dla dzieci ;) (tak, tak wiem, że zbyt wcześnie, ale to tylko oglądanie) i zdałam sobie sprawę ile mnie to wszystko prawdopodobnie będzie kosztować. Kosmos

Ja będę miała 9 lat różnicy między dzieciakami i już nic mi się nie uchowało. Szczerze to te kilka lat temu ceny były znacznie bardziej przystępne
Moj jak sie dowiedzial wlazł szukac imion [emoji23] no na szczescie ja wiekszosc rzeczy mam. Bynajmniej dla dziewczynki :D druga sprawa ze przyjaciolka rok temu rodzila wiec wszystko ma :D

No dobra... wozek mam unisex :D

I tak na prawde brakuje mi jedynie fotelika :D

Aaaa. I miejsca w mieszkaniu na to wszystko [emoji23]

reklama
U mnie 8,5 bedzie jak wszystko dobrze pojdzie :) ale po corce wszystko mam u rodzicow spakowane i czeka juz tyle lat na drugie :p
Ja będę miała 9 lat różnicy między dzieciakami i już nic mi się nie uchowało. Szczerze to te kilka lat temu ceny były znacznie bardziej przystępne

Do góry