reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Jeżeli chodzi o rozstępy moja mama nie ma ani jednego A urodziła 3 dzieci, tak ZE nadzieję mam że też nie będę miała. A cycki moja mama ma trochę mniejsze niż ja Ale miseczkę C ma więc też nie takie malutkie [emoji4] Chyba dużo w genach siedzi [emoji4]
Mojej koleżance urosły z B do F. Ale wrocily do swojego poprzedniego stanu. Chyba zalezy od genow w rodzinie. Tak samo jesli chodzi o rozstępy.

Jeżeli chodzi o rozstępy moja mama nie ma ani jednego A urodziła 3 dzieci, tak ZE nadzieję mam że też nie będę miała. A cycki moja mama ma trochę mniejsze niż ja Ale miseczkę C ma więc też nie takie malutkie [emoji4] Chyba dużo w genach siedzi [emoji4]
No moja mama tez nie miala rozstepow. Licze na nia xD

spokojnie czekam na wszystkie dziewczyny bo jeszcze brakuje nas:)
musimy ogarnąć, żeby nikt nie proszony nam się tu nie kręcił czy któraś z was ma jakieś większe doświadczanie z tym forum?
Jak chcecie zamykać wątek to trzeba napisać do @aniaslu, ale ja bym na Waszym miejscu poczekała... Mało tu dziewczyn, potem połowa się nie będzie odzywać i zostaną 4 co się będą udzielać [emoji6] a fajnie mieć swoje zamknięte grono, ale jak przynajmniej te kilkanaście dziewczyn jest [emoji6]

Poczekamy jeszcze bo tam na wątku staraczkowym są tak fajne dziewczyny co bardzo chcą się tu znaleźć i piszą by za nimi poczekać [emoji4] Także chwilę się jeszcze wstrzymajmy z bólami [emoji23][emoji16]
Jak chcecie zamykać wątek to trzeba napisać do @aniaslu, ale ja bym na Waszym miejscu poczekała... Mało tu dziewczyn, potem połowa się nie będzie odzywać i zostaną 4 co się będą udzielać [emoji6] a fajnie mieć swoje zamknięte grono, ale jak przynajmniej te kilkanaście dziewczyn jest [emoji6]

reklama
Hej hej dołączam do tych ktore mają 75e no masakra oddałabym jeszcze za dopłatą część swoich chociaż mój luby by oszalał gdybym to zrobiła...
Co do zamknięcia grupy to spokojnie mysle ze dopiero jak bedzie wiadomo, że październik się wyczerpał.. zresztą to bedzie wspólna decyzja.. raczej bedzie to mialo sens jak zaczną nam sie pokazywać trolle albo zacznie robić sie bardziej intymnie.. czas spać..
Życzę wszystkim kolorowych snów i braku mdłości.

Do góry