reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Ja mam to samo. Też mam wzdety Ale jeszcze w spodnie się dopinam [emoji4] Dopóki w nie wchodzę to nie kupię innych [emoji4][emoji23]
Ja 75F, rozumiem Twój ból hahah
Ogólnie jutro wybieram się po nowe spodnie, takie na gumce jakieś. Zawsze nosiłam spodnie z wysokim stanem, takie dobrze dopasowane, ale mam tak wzdęty brzuch od kliku dni, że muszę na siłę dopinać...

reklama
Ja widzę że żyłki są wyrazniejsze. Mam takie wielkie kamloty że szok. Najgorszej jak stanik ściągnę to mega ciągną do ziemi [emoji23][emoji23][emoji23] Chyba się polubiła z grawitacją [emoji23]
U mnie 85D czasem E.... ale nie bolą jakoś strasznie - pojawiły się małe białe sznureczki i fioletowe żyłki nic poza tym. Oczekuje fali w następnych tygodniach. Ja cały wachlarz objawów czułam po transferze zarodka ehh. Potem już coraz słabsze i teraz raz są raz nie

reklama
Do góry