reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Witam się z rana.
Mi druga kreska wcale nie ciemnieje wiec postanowiłam tez zrobić test elektroniczny no i wychodzi 1-2 tygodni od owulacji a powinno być więcej bo dokładnie wiem kiedy miałam 14 stycznia.
I do tego ten brak objawów, brak bolących piersi.
Chyba zaczynam za bardzo się nakręcać ze coś jest nie tak bo wcale w ciąży się nie czuje a byłam już 3 razy wiec wiem jak powinnam się czuć.

Pozatym dziewczyny, mam nadzieje że zostanie tu już z nami tylko miła atmosfera i niebedzie żadnych spięć

Ten test pokazuje szacunkowo po wartości hcg. Nie z dokładnością do dnia. Przecież on nie się kiedy miałaś owulacje ale po wartości mozba odczytać mniej wuecej ile hcg przypada w danym tyg po owu

reklama
Nie ma co sie stresowac :) te wynalazki to tez tylko dane statystyczne. Ja w pierwszej ciazy nie mialam doslownie zadnego objawu:) Kazdy organizm jest inny :)

Wtedy nic, a nic. I zeby nie brak okresu to bym nawet nie wiedziala :)

A teraz tez poki co takie objawy ze prawie brak :)
Witam się z rana.
Mi druga kreska wcale nie ciemnieje wiec postanowiłam tez zrobić test elektroniczny no i wychodzi 1-2 tygodni od owulacji a powinno być więcej bo dokładnie wiem kiedy miałam 14 stycznia.
I do tego ten brak objawów, brak bolących piersi.
Chyba zaczynam za bardzo się nakręcać ze coś jest nie tak bo wcale w ciąży się nie czuje a byłam już 3 razy wiec wiem jak powinnam się czuć.

Pozatym dziewczyny, mam nadzieje że zostanie tu już z nami tylko miła atmosfera i niebedzie żadnych spięć

Nie ma co sie stresowac :) te wynalazki to tez tylko dane statystyczne. Ja w pierwszej ciazy nie mialam doslownie zadnego objawu:) Kazdy organizm jest inny :)

Wtedy nic, a nic. I zeby nie brak okresu to bym nawet nie wiedziala :)

A teraz tez poki co takie objawy ze prawie brak :)

Mam dokładnie tak samo, brak okresu, ciągnie w podbrzusza jak na okres, który już ponad tydzień się spóźnia, testy pozytywne, bety nigdy nie robiłam a teraz zrobiłam dwa razy i panika że słabo przyrasta poziom

Stres nie jest wskazany. Ani w ciazy ani bez ciazy :) ktos gdzies pisal ze od 1000 moze przyrastac wolniej. Wiec spokojnie. Zadzwon do lekarza dzisiaj bo z tego co pamietam wczoraj sie chyba nie dodzwonilas .
Mam dokładnie tak samo, brak okresu, ciągnie w podbrzusza jak na okres, który już ponad tydzień się spóźnia, testy pozytywne, bety nigdy nie robiłam a teraz zrobiłam dwa razy i panika że słabo przyrasta poziom

Stres nie jest wskazany. Ani w ciazy ani bez ciazy :) ktos gdzies pisal ze od 1000 moze przyrastac wolniej. Wiec spokojnie. Zadzwon do lekarza dzisiaj bo z tego co pamietam wczoraj sie chyba nie dodzwonilas .
Dzisiaj z kolei znalazłam takie coś i to by się zgadzało. Miałam przyrost 75% przez 3 dni. Czyli po prostu owu była wcześniej niż myślalam

Załączniki

• Screenshot_20200131-073219.png
    Screenshot_20200131-073219.png
    101,9 KB · Wyświetleń: 78
Nie jestem lekarzem, aczkolwiek twoje przypuszczenia tez moga miec sens. Mi sie wydaje ze skoro bete mialas powyzej 3000 a potem 6000 to moze byc tak ze juz teraz nie rosnie tak gwaltownie
Dzisiaj z kolei znalazłam takie coś i to by się zgadzało. Miałam przyrost 75% przez 3 dni. Czyli po prostu owu była wcześniej niż myślalam

Dzień dobry. Pogoda straszna, wstać mi się strasznie nie chciało. Odwiozłam dziecko do szkoły, zrobiłam sobie śniadanie i tak siedzę. Jak mam wolny dzień od pracy to jakoś się rozleniwiam. W przyszłym tygodniu pójdę chyba do lekarza. Nie muszę umawiać wcześniej wizyty, więc sprawdzę tylko kiedy będę miała wolne. Wiecie co wczoraj robiłam? Siedziałam i oglądałam rzeczy dla dzieci ;) (tak, tak wiem, że zbyt wcześnie, ale to tylko oglądanie) i zdałam sobie sprawę ile mnie to wszystko prawdopodobnie będzie kosztować. Kosmos

Chyba nie tylko ty już oglądzasz rzeczy, ja mam prawie wszystko po starszych ale zastanawiałam się wczoraj jaki wózek powinniśmy kupić dla dzieci z 25miesiecy różnicy.
Bo poprzednim razem miałam różnice 11 miesięcy to wiadomo że bliźniaczy bo Ewelinka jeszcze nie chodziła gdy Karolek się urodził.
Teraz Igorek jednak będzie dużo starszy i niewiem czy będzie chciał jeszcze siedzieć w wózku, jak narazie to uwielbia

reklama
Do góry