reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Hej laski ja dziś po spałam dopiero oczy otworzyłam.. normalnie od paru dni to mam takie sny że gadam i cos pokazuje przez sen.. luby to ciągle sie ze mnie śmieje... Dziewczyny co do tych testów elektronicznych to naczytałam sie wiele negatywnych opinii o nich do tego stopnia, że niektóre dziewczyny juz miały stwierdzoną ciążę u lekarza, a ten pokazywał własnie 1-2 albo wcale.
Martwi mnie to, że zaczyna mnie boleć w podbrzuszu nie wiem dlaczego nie pamiętam z poprzedniej ciąży takich sytuacji ale minęło 10 lat...
Pewie będziecie się śmiały ale ja po synu mam jeszcze ciuszki i w zasadzie brakuje mi tylko łóżeczka bo mialam od kuzynki pożyczone...
Trzymam kciuki za bete.. dziś będę wstępnie robić naszą tableke, mysle że ułoże nas wg daty ostatniej @

reklama
Ja łozeczko mam :D nawet mam kolyske ktora lata temu moj tesc wyrzezbil :) pozyczylam przyjaciolce oni wyremontowali ją i bedzie jak znalazl :)
Hej laski ja dziś po spałam dopiero oczy otworzyłam.. normalnie od paru dni to mam takie sny że gadam i cos pokazuje przez sen.. luby to ciągle sie ze mnie śmieje... Dziewczyny co do tych testów elektronicznych to naczytałam sie wiele negatywnych opinii o nich do tego stopnia, że niektóre dziewczyny juz miały stwierdzoną ciążę u lekarza, a ten pokazywał własnie 1-2 albo wcale.
Martwi mnie to, że zaczyna mnie boleć w podbrzuszu nie wiem dlaczego nie pamiętam z poprzedniej ciąży takich sytuacji ale minęło 10 lat...
Pewie będziecie się śmiały ale ja po synu mam jeszcze ciuszki i w zasadzie brakuje mi tylko łóżeczka bo mialam od kuzynki pożyczone...
Trzymam kciuki za bete.. dziś będę wstępnie robić naszą tableke, mysle że ułoże nas wg daty ostatniej @

Z oglądaniem rzeczy to chyba taka nasza norma bo ja też cos tam już oglądałam bardziej martwi mnie to, że kompletnie nie mam pomysłu na imiona..

A no to jak w jednorodzinnym to troche inaczej :) wieksza przestrzen :) brakuje mi tego :) teraz w bloku na 48m to sie czuje jak sardynka w puszce. A jestesmy poki co we 3 plus kundliszcze :)
Fakt my musimy w koncu poddasze zrobić odkładalismy bo nie bylo po co bo jeszcze czas a tu zonk.. ale mysle ze tez bez spiny bo na bank 2 lata to male cudo bedzie u nas w pokoju..

Ale planujemy budowe wiec pewnie jeszcze jeden pies dojdzie :) jestem zbyt czuła na smutek tych psich oczu w schronisku :)

U mnie trochę skomplikowana sytuacja.. bo tak jestesmy w 3 plus 2 koty przybłedy ale na weekendy przyjeżdżają córki mojego partnera wiec jest nas wtedy 5 i teraz wlasnie będzie brakować tego jednago pokoju.. dlatego chcemy zrobić sobie na poddaszu pokoj z łazienką, a dół zostawić dzieciakom bo raban jest taki że szok. Ale jest super wesoło.. dzieciaki w prawie równym wieku więc sie mega dogadują zresztą juz po tylu latach to traktuja się jak prawdziwe rodzeństwo..

No i o to chodzi :) najwazniejsze ze nie ma spięć :) u mnie sytuacja podobna :) tylko ze corka jest ze mna na codzien i do ojca czasami jezdzi :)
U mnie trochę skomplikowana sytuacja.. bo tak jestesmy w 3 plus 2 koty przybłedy ale na weekendy przyjeżdżają córki mojego partnera wiec jest nas wtedy 5 i teraz wlasnie będzie brakować tego jednago pokoju.. dlatego chcemy zrobić sobie na poddaszu pokoj z łazienką, a dół zostawić dzieciakom bo raban jest taki że szok. Ale jest super wesoło.. dzieciaki w prawie równym wieku więc sie mega dogadują zresztą juz po tylu latach to traktuja się jak prawdziwe rodzeństwo..

U nas mimo takiej przestrzeni to i tak życie towarzyskie toczy się u mojego syna w pokoju jakos tak się przyzwyczaili, dziewczyny są super i szkoda, że nie mogą być z nami na codzień.. no ale nie ma co ukrywać teraz tydzin ferii, a starszaki poszli spac o 3 rozumiecie to o 3 i jeszcze gniją w łóżkach [emoji28] ale niech się bawią uwielbiam ich smiech dochodzący z pokoju.

reklama
To najwazniejsze ze jest pozytywnie :)
U nas mimo takiej przestrzeni to i tak życie towarzyskie toczy się u mojego syna w pokoju jakos tak się przyzwyczaili, dziewczyny są super i szkoda, że nie mogą być z nami na codzień.. no ale nie ma co ukrywać teraz tydzin ferii, a starszaki poszli spac o 3 rozumiecie to o 3 i jeszcze gniją w łóżkach [emoji28] ale niech się bawią uwielbiam ich smiech dochodzący z pokoju.

Do góry