Karolina*87
Fanka BB :)
Hej laski ja dziś po spałam dopiero oczy otworzyłam.. normalnie od paru dni to mam takie sny że gadam i cos pokazuje przez sen.. luby to ciągle sie ze mnie śmieje... Dziewczyny co do tych testów elektronicznych to naczytałam sie wiele negatywnych opinii o nich do tego stopnia, że niektóre dziewczyny juz miały stwierdzoną ciążę u lekarza, a ten pokazywał własnie 1-2 albo wcale.
Martwi mnie to, że zaczyna mnie boleć w podbrzuszu nie wiem dlaczego nie pamiętam z poprzedniej ciąży takich sytuacji ale minęło 10 lat...
Pewie będziecie się śmiały ale ja po synu mam jeszcze ciuszki i w zasadzie brakuje mi tylko łóżeczka bo mialam od kuzynki pożyczone...
Trzymam kciuki za bete.. dziś będę wstępnie robić naszą tableke, mysle że ułoże nas wg daty ostatniej @
Martwi mnie to, że zaczyna mnie boleć w podbrzuszu nie wiem dlaczego nie pamiętam z poprzedniej ciąży takich sytuacji ale minęło 10 lat...
Pewie będziecie się śmiały ale ja po synu mam jeszcze ciuszki i w zasadzie brakuje mi tylko łóżeczka bo mialam od kuzynki pożyczone...
Trzymam kciuki za bete.. dziś będę wstępnie robić naszą tableke, mysle że ułoże nas wg daty ostatniej @