reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Przepraszam [emoji853] najwyraźniej przeoczyłam gdzieś ten wpis.
Postów jest dużo
Czasem nie sposób nadążyć.

Szkoda mi strasznie bo już się przyzwyczaiłam. I myślę że to ze mną zostanie zawsze będę miała jakieś poczucie straty.
To jest dla mnie jakaś zupełnie inna sprawa niż z poronieniami jakie miałam bo je traktuje jako przykry epizod w zyciu. Z którym jestem całkowicie pogodzona
A tu myślę że zawsze to będzie że mną że to mogła być 2 dzieci i jakie było by to drugie

Przykro mi[emoji17]
Postów jest dużo

Szkoda mi strasznie bo już się przyzwyczaiłam. I myślę że to ze mną zostanie zawsze będę miała jakieś poczucie straty.
To jest dla mnie jakaś zupełnie inna sprawa niż z poronieniami jakie miałam bo je traktuje jako przykry epizod w zyciu. Z którym jestem całkowicie pogodzona
A tu myślę że zawsze to będzie że mną że to mogła być 2 dzieci i jakie było by to drugie

Myślę że już kochasz jedno za dwoje
Postów jest dużo

Już mialam, pisałam że jedno nie dało rady.
A wczoraj też miałam USG i jest dobrze z tym jednym a drugi nie znika i dalej jest może zniknie może nie
Scenariuszy jak to się skończy jest kilka
Zmijeczka przykro mi ale wiesz mały się wchłonie w 90% tak jest jeśli ten mocniejszy będzie rósł im będzie większy tym wchłonie tego mniejszego. Czasami tak się zdarza nie mamy wpływu na niektóre rzeczy .

Jak tam dzionek dziewczyny ? Jeszcze śpicie??? Ja już w Lipnie potem Włocławek i dużo dużo innych Komend.. Janikowo bede pozdrawiać jak bede przemykać z Ina do Mogilna[emoji3]..

Ja już dziś o 5 się obudziłam, ale jeszcze dospałam troszkę ☺️ Udało mi się przełożyć prenatalne na 27 marca (przyszły piątek), bo przynajmniej mąż będzie mógł mnie zawieźć, a tak to 30 marca w poniedziałek musiałabym tłuc się sama taksówka/komunikacja, co w obecnej sytuacji jest średnio komfortowe 😉 Więc mega się cieszę, że uda się to ogarnąć bez zbędnego stresu związanego z dojazdem ☺️

Ja dzis jak zwloki. Rano krew z nosa... pozniej kaszel dopadl mokry i duszacy... teraz leze plackiem bo mnie od piersi w az po sam czubek palcow u nog wszystko boli ... dobrze ze maz dzis krocej. Mam nie robic obiadu, zamowi pozniej z Mc donalds na dowoz... myslalam ze odkurzacz dzis puszcze ale bym musiala sie troche pozginac a to dzis moze skończyć sie zle...

reklama
Ja mialam robić dzis krzywą cukrową ale moja fasolka stwierdziła, że takiego świństwa pić nie chce i po 15 minutach było już po badaniu. Może dr zaproponuje inny tc na to badanie. Chociaż w 1 ciąży pamiętam jak wytrzymałam całe badanie (czułam jak mi to stoi w żołądku) a ledwo do domu wróciłam to żygałam jak kot...

Do góry