Dziękuję i ja za Ciebie równieżTrzymam kciuki
reklama
OnaZmijeczka
Fanka BB :)
Postów jest dużoPrzepraszam [emoji853] najwyraźniej przeoczyłam gdzieś ten wpis.
Czasem nie sposób nadążyć.
Szkoda mi strasznie bo już się przyzwyczaiłam. I myślę że to ze mną zostanie zawsze będę miała jakieś poczucie straty.
To jest dla mnie jakaś zupełnie inna sprawa niż z poronieniami jakie miałam bo je traktuje jako przykry epizod w zyciu. Z którym jestem całkowicie pogodzona
A tu myślę że zawsze to będzie że mną że to mogła być 2 dzieci i jakie było by to drugie
Karolina*87
Przykro mi[emoji17]
Postów jest dużo
Szkoda mi strasznie bo już się przyzwyczaiłam. I myślę że to ze mną zostanie zawsze będę miała jakieś poczucie straty.
To jest dla mnie jakaś zupełnie inna sprawa niż z poronieniami jakie miałam bo je traktuje jako przykry epizod w zyciu. Z którym jestem całkowicie pogodzona
A tu myślę że zawsze to będzie że mną że to mogła być 2 dzieci i jakie było by to drugie
Verona26
O masakra... Ogólnie Włochy w statystykach juznwyprzedzili Chiny także w Europie nie jest wesoło [emoji20]
Nie wiem czy kolejna bo nie śledzę tego aż tak, więc nie wiem ile umarło już. No ale FB mi podrzucił bo to z moich okolic rodzinnych i znajomi przeżywają
Mała Rybka
Myślę że już kochasz jedno za dwoje
Postów jest dużo
Zmijeczka przykro mi ale wiesz mały się wchłonie w 90% tak jest jeśli ten mocniejszy będzie rósł im będzie większy tym wchłonie tego mniejszego. Czasami tak się zdarza nie mamy wpływu na niektóre rzeczy .Już mialam, pisałam że jedno nie dało rady.
A wczoraj też miałam USG i jest dobrze z tym jednym a drugi nie znika i dalej jest może zniknie może nie
Scenariuszy jak to się skończy jest kilka
Karolina*87
Jak tam dzionek dziewczyny ? Jeszcze śpicie??? Ja już w Lipnie potem Włocławek i dużo dużo innych Komend.. Janikowo bede pozdrawiać jak bede przemykać z Ina do Mogilna[emoji3]..
Ja już dziś o 5 się obudziłam, ale jeszcze dospałam troszkę Udało mi się przełożyć prenatalne na 27 marca (przyszły piątek), bo przynajmniej mąż będzie mógł mnie zawieźć, a tak to 30 marca w poniedziałek musiałabym tłuc się sama taksówka/komunikacja, co w obecnej sytuacji jest średnio komfortowe Więc mega się cieszę, że uda się to ogarnąć bez zbędnego stresu związanego z dojazdem
Rudaa94
Ja dzis jak zwloki. Rano krew z nosa... pozniej kaszel dopadl mokry i duszacy... teraz leze plackiem bo mnie od piersi w az po sam czubek palcow u nog wszystko boli ... dobrze ze maz dzis krocej. Mam nie robic obiadu, zamowi pozniej z Mc donalds na dowoz... myslalam ze odkurzacz dzis puszcze ale bym musiala sie troche pozginac a to dzis moze skończyć sie zle...
reklama
Dareczka86
Ja mialam robić dzis krzywą cukrową ale moja fasolka stwierdziła, że takiego świństwa pić nie chce i po 15 minutach było już po badaniu. Może dr zaproponuje inny tc na to badanie. Chociaż w 1 ciąży pamiętam jak wytrzymałam całe badanie (czułam jak mi to stoi w żołądku) a ledwo do domu wróciłam to żygałam jak kot...