reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Wiecie co weszla na jakies forum bo chcialam jeszcze poczytac o tych badaniach Nifty i dziewczyny opisywaly dlaczego robily to badanie i nawet sobie niewyobrażacie jakie traume przeszły przez te badania pappa.. jakie im bzdury po wychodziły prawie rwaly włosy z glowy tak sie cieszę, ze nie dalam się na to na mowic.. jak któraś z was jest zdecydowana na to badanie to proszę czytajcie dużo bo to jest katastrofa z wynikami. A jak jeszcze bierzecie na podtrzymanie leki to podobno totalnie bzdury wychodzą
Czyli odraszasz Pappe tak ? tzn.wg tego co mówią kobiety , które robiły ten test. Mi przysługuje już darmowy test pappa,ale jeśli miałoby być tak jak piszesz to lepiej żebym go nie robiła bo ja znając siebie włosów sobie nie wyrwę , ale od razu cały łeb urwę ze stresu😳🙈

Czyli odraszasz Pappe tak ? tzn.wg tego co mówią kobiety , które robiły ten test. Mi przysługuje już darmowy test pappa,ale jeśli miałoby być tak jak piszesz to lepiej żebym go nie robiła bo ja znając siebie włosów sobie nie wyrwę , ale od razu cały łeb urwę że stresu[emoji15][emoji85]
To jest po prostu statystyka tam każdy szczegół mocno zawyża ryzyko
Mi jak na prenatalnych wyszedł zespół Edwardsa 1:890 coś w tym stylu to sralam po gaciach... [emoji14] a ryzyko małe

No wlasnie leze w sypialni a pancio w salonie... w sypialni tylko takie podstawowe rzeczy nic w nadmiarze, ksiazke mam trochę mi jej szkoda bo czytam ale czekaj czekaj lampka nocna tylko ni jak ona ciezka [emoji1787][emoji23] ewentualnie siedzisko od toaletki [emoji846]
A tak serio serio to nie ma sensu...
szkoda ze filmików nie można tutaj dołączać bo to by bylo zabawne mój groszek chyba spał jak byłam na badaniu i gin zaczęła potrzasac to tak zaczął fikac i się prężyć było super..
Trudno najwyzej pojde siedziec z Toba , wazonu zadnego po drodze nie masz? Encyklopedii? [emoji23]

Kochana podaje link nie po to by straszyć ale dziewczyny piszą o swoich wynikach i co je spotkalo ja przejechałam pierwsze 20 stron i mi wystarczylo forum nie takie stare bo ostatnie odp są z wczoraj. Poświęć 30 mi i poczytaj.
Czyli odraszasz Pappe tak ? tzn.wg tego co mówią kobiety , które robiły ten test. Mi przysługuje już darmowy test pappa,ale jeśli miałoby być tak jak piszesz to lepiej żebym go nie robiła bo ja znając siebie włosów sobie nie wyrwę , ale od razu cały łeb urwę ze stresu[emoji15][emoji85]

Toz tyle rzeczy zawsze na korytarzu :) no wlasnie szkoda ze nie można filmikow
No wlasnie leze w sypialni a pancio w salonie... w sypialni tylko takie podstawowe rzeczy nic w nadmiarze, ksiazke mam trochę mi jej szkoda bo czytam ale czekaj czekaj lampka nocna tylko ni jak ona ciezka [emoji1787][emoji23] ewentualnie siedzisko od toaletki [emoji846]
A tak serio serio to nie ma sensu...
szkoda ze filmików nie można tutaj dołączać bo to by bylo zabawne mój groszek chyba spał jak byłam na badaniu i gin zaczęła potrzasac to tak zaczął fikac i się prężyć było super..

Samolubna bo jego nie bylo przy rozmowie i podjelam decyzje sama chyba to jest odpowiedz na Twoje pytanie.. No cóż mi brak słów na to co zrobił.. niestety to typ czlowieka, który musi miec racje i sie nie przyzna do błędu.. wiecie co trudno ja dam rade nawet sama. Dziękuję za wszystko co napisałyście.

Kochana, nie denerwuj się aż tak, pamiętaj tez ze emocje nie są dobrym doradca. Odpocznij, idź spać i nie myśl o tym w takich kategoriach. On tez niech ochłonie, może przeżywał z Tobą tylko nie pokazywał aż tak, albo ma gorszy dzień i nie potrafi sobie radzić z emocjami odbijając to na takim czepialstwie. Faceci z reguły są mniej inteligentni emocjonalnie, choć zdążają się wyjątki. Wg mnie absolutnie nie byłaś samolubna- wręcz przeciwnie. Podjęłas szybka decyzje i nawet zdążyłaś go zapytać. Możesz mu powiedzieć, ze nie zrozumieliście się najwyraźniej bo czułaś od niego przyzwolenie. Pozdrawiam i trzymaj się!

Ten Pappa to tylko statystyka, szczególnie jak ktoś jest straszy to często wychodzi duże ryzyko i jest stres. Warto to zrobić jednak moim zdaniem, bo pokazuje wydolność łożyska, przewiduje mozliwość wcześniejszego porodu i niedokrwienia dziecka. Jak wyjdzie coś nie tak to można zareagować podając np. acard. Mi lekarka mówiła, że warto to zrobić mimo nifty. Nie wiem, może można to zrobić żeby nie liczyli statystyki chorób, a tylko określili te parametry.

reklama
Dziękuję masz rację w zasadzie wszystkie macie rację... ale tym razem będę samolubna i poczekam az pierwszy wyciągnie rękę [emoji23]

A tak serio dziekuje wam bardzo był to dla mnie psychicznie ciężki dzien. [emoji122] brawo dla was jesteście wielkie..
A teraz czas spać.
Kochana, nie denerwuj się aż tak, pamiętaj tez ze emocje nie są dobrym doradca. Odpocznij, idź spać i nie myśl o tym w takich kategoriach. On tez niech ochłonie, może przeżywał z Tobą tylko nie pokazywał aż tak, albo ma gorszy dzień i nie potrafi sobie radzić z emocjami odbijając to na takim czepialstwie. Faceci z reguły są mniej inteligentni emocjonalnie, choć zdążają się wyjątki. Wg mnie absolutnie nie byłaś samolubna- wręcz przeciwnie. Podjęłas szybka decyzje i nawet zdążyłaś go zapytać. Możesz mu powiedzieć, ze nie zrozumieliście się najwyraźniej bo czułaś od niego przyzwolenie. Pozdrawiam i trzymaj się!

Do góry