reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Byc moze 4/5 dni mysle, ze po prostu nie chciala dawac nadziei ze będą szybko, a potem nagle czas by sie wydłużył.. patrzac na to co sie dzieje na swiecie to lepiej zakładać 2 tyg bo te próbki są wysylane poza nasza granice.. fajne jest to, ze bedzie tez plec znana
Mi mówili że jak zrobię w poniedziałek to w piątek mogę mieć wyniki, zazwyczaj 4/5 dni

reklama
Byc moze 4/5 dni mysle, ze po prostu nie chciala dawac nadziei ze będą szybko, a potem nagle czas by sie wydłużył.. patrzac na to co sie dzieje na swiecie to lepiej zakładać 2 tyg bo te próbki są wysylane poza nasza granice.. fajne jest to, ze bedzie tez plec znana

Ja się nie mogę doczekać moich :) robię 30.03

Próbki NIFTY Pro sa wysylane do Chin i sama się obawiam jak z nimi w związku z tym bedzie. Pamiętajcie, że przynajmniej w teorii można pobranie do tego badania zamówić do domu w tej samej cenie, zawsze to mniejsze ryzyko. Bardzo gratuluję naszym dzisiejszym pierwszym mamusiom, które są już po prenatalnych. Super, że możecie trochę odetchnąć, że z maluszkami wszystko w porządku.

Wiecie co weszla na jakies forum bo chcialam jeszcze poczytac o tych badaniach Nifty i dziewczyny opisywaly dlaczego robily to badanie i nawet sobie niewyobrażacie jakie traume przeszły przez te badania pappa.. jakie im bzdury po wychodziły prawie rwaly włosy z glowy tak sie cieszę, ze nie dalam się na to na mowic.. jak któraś z was jest zdecydowana na to badanie to proszę czytajcie dużo bo to jest katastrofa z wynikami. A jak jeszcze bierzecie na podtrzymanie leki to podobno totalnie bzdury wychodzą

reklama
Do góry