reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Mam dokładnie to samo. Moj mąż twierdzi że jeszcze o tym nie myślał. Ja coś tam już myślałam Ale nie wiem na co się zdecydować [emoji4]
Z oglądaniem rzeczy to chyba taka nasza norma bo ja też cos tam już oglądałam bardziej martwi mnie to, że kompletnie nie mam pomysłu na imiona..

reklama
Moja koleżanka miała dzieci rok po roku i miała wózek baby jogger city select. Jest świetny, bo po wyjęciu jednego siedziska może być zwykłym pojedendczym gdyby starszak postanowił jednak spacerować
Chyba nie tylko ty już oglądzasz rzeczy, ja mam prawie wszystko po starszych ale zastanawiałam się wczoraj jaki wózek powinniśmy kupić dla dzieci z 25miesiecy różnicy.
Bo poprzednim razem miałam różnice 11 miesięcy to wiadomo że bliźniaczy bo Ewelinka jeszcze nie chodziła gdy Karolek się urodził.
Teraz Igorek jednak będzie dużo starszy i niewiem czy będzie chciał jeszcze siedzieć w wózku, jak narazie to uwielbia

reklama
Do góry