reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja w ogóle jestem w szoku, że już macie takie objawy,za dwa tygodnie pogadamy, to powiecie że czułyście się jednak wtedy jak w niebie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85]

No ja praktycznie poza bólem brzucha 2 krótkie razy w ciągu dnia i bólem piersi - tez nie cały dzień tylko wybrane godziny -nic nie czuje. Zero mdłości nic 🤣

O piersi bolą jak cholera! [emoji57] Dzisiaj zauważyłam że staniku trzeba wymienić. Aż się boję do jakiego rozmiaru urosną skoro wyjściowy 75 E[emoji2356][emoji2356]
No ja praktycznie poza bólem brzucha 2 krótkie razy w ciągu dnia i bólem piersi - tez nie cały dzień tylko wybrane godziny -nic nie czuje. Zero mdłości nic [emoji1787]

O piersi bolą jak cholera! [emoji57] Dzisiaj zauważyłam że staniku trzeba wymienić. Aż się boję do jakiego rozmiaru urosną skoro wyjściowy 75 E[emoji2356][emoji2356]

U mnie 85D czasem E.... ale nie bolą jakoś strasznie - pojawiły się małe białe sznureczki i fioletowe żyłki nic poza tym. Oczekuje fali w następnych tygodniach. Ja cały wachlarz objawów czułam po transferze zarodka ehh. Potem już coraz słabsze i teraz raz są raz nie

Ja 75F, rozumiem Twój ból hahah
Ogólnie jutro wybieram się po nowe spodnie, takie na gumce jakieś. Zawsze nosiłam spodnie z wysokim stanem, takie dobrze dopasowane, ale mam tak wzdęty brzuch od kliku dni, że muszę na siłę dopinać...

reklama
Do góry