reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja w ogóle jestem w szoku, że już macie takie objawy,za dwa tygodnie pogadamy, to powiecie że czułyście się jednak wtedy jak w niebie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85]

No ja praktycznie poza bólem brzucha 2 krótkie razy w ciągu dnia i bólem piersi - tez nie cały dzień tylko wybrane godziny -nic nie czuje. Zero mdłości nic 🤣

O piersi bolą jak cholera! [emoji57] Dzisiaj zauważyłam że staniku trzeba wymienić. Aż się boję do jakiego rozmiaru urosną skoro wyjściowy 75 E[emoji2356][emoji2356]
No ja praktycznie poza bólem brzucha 2 krótkie razy w ciągu dnia i bólem piersi - tez nie cały dzień tylko wybrane godziny -nic nie czuje. Zero mdłości nic [emoji1787]

O piersi bolą jak cholera! [emoji57] Dzisiaj zauważyłam że staniku trzeba wymienić. Aż się boję do jakiego rozmiaru urosną skoro wyjściowy 75 E[emoji2356][emoji2356]

U mnie 85D czasem E.... ale nie bolą jakoś strasznie - pojawiły się małe białe sznureczki i fioletowe żyłki nic poza tym. Oczekuje fali w następnych tygodniach. Ja cały wachlarz objawów czułam po transferze zarodka ehh. Potem już coraz słabsze i teraz raz są raz nie

Ja 75F, rozumiem Twój ból hahah
Ogólnie jutro wybieram się po nowe spodnie, takie na gumce jakieś. Zawsze nosiłam spodnie z wysokim stanem, takie dobrze dopasowane, ale mam tak wzdęty brzuch od kliku dni, że muszę na siłę dopinać...

reklama
Do góry