Karolina94
Fanka BB :)
Nie kracz xDJa w ogóle jestem w szoku, że już macie takie objawy,za dwa tygodnie pogadamy, to powiecie że czułyście się jednak wtedy jak w niebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie kracz xDJa w ogóle jestem w szoku, że już macie takie objawy,za dwa tygodnie pogadamy, to powiecie że czułyście się jednak wtedy jak w niebie
Tak, on tylko działa wyświetlony kilka godzin ale przynajmniej nie ma problemu czy jest kreska czy jej nie ma [emoji5]
Ja w ogóle jestem w szoku, że już macie takie objawy,za dwa tygodnie pogadamy, to powiecie że czułyście się jednak wtedy jak w niebie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85]
Ja w ogóle jestem w szoku, że już macie takie objawy,za dwa tygodnie pogadamy, to powiecie że czułyście się jednak wtedy jak w niebie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85]
No ja praktycznie poza bólem brzucha 2 krótkie razy w ciągu dnia i bólem piersi - tez nie cały dzień tylko wybrane godziny -nic nie czuje. Zero mdłości nic [emoji1787]
Wole bol piersi niż mdłości. Zamien sie plisO piersi bolą jak cholera! [emoji57] Dzisiaj zauważyłam że staniku trzeba wymienić. Aż się boję do jakiego rozmiaru urosną skoro wyjściowy 75 E[emoji2356][emoji2356]
O piersi bolą jak cholera! [emoji57] Dzisiaj zauważyłam że staniku trzeba wymienić. Aż się boję do jakiego rozmiaru urosną skoro wyjściowy 75 E[emoji2356][emoji2356]
To prawda ja trochę przebojów z kreskami miałam [emoji23][emoji23]
O piersi bolą jak cholera! [emoji57] Dzisiaj zauważyłam że staniku trzeba wymienić. Aż się boję do jakiego rozmiaru urosną skoro wyjściowy 75 E[emoji2356][emoji2356]
O to to. Jak ja, najpierw delikatna, a dzień przed betą biel na teście.