reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Mam nadzieję, ze działa..
Jak coś się nie zgadza to dajcie znać..

Możesz mi wpisać termin z usg 4.10

reklama
Znajoma jest w 20tygodniu ciąży wczoraj dowiedziała sie że jej wizyta w poniedziałek odwołana, ponieważ ginekolog zawiesił przyjmowanie pacjentek do końca miesiąca ze względu na wirusa. Poleciłam jej umówić się do innej lekarki prywatnie, więc zadzwoniła i lekarka też nie wie jak to będzie wyglądało po weekendzie czy nie będzie potrzebna na oddziale w szpitalu. Ma umawiać na bieżąco chyba, że wyniknie kryzysowa sytuacja i zamknie gabinet. Jeśli by się coś działo to wiadomo szpital. Wychodzi na to, że dostęp do przychodni i lekarzy na NFZ jak i prywatnie nie jest taki prosty i oczywisty w tej chwili.
Nie odzywałam się trochę bo miałam straszliwe mdłości 🤢 aktualnie mamy 8+4 termin porodu utrzymuje mi się na 19pazdziernika. USG prenatalne 8kwietnia i dołączam fotkę z 8+1 mojego grocha:)
Pewnie też zależy w jakim miescie i jakie przychodnie. W Warszawie nic się nie zmieniło. To, że gdzieś coś takiego się komuś przytrafiło nie znaczy, że w całej Polsce zamkną przychodnie.

Co do USG to mega fajnie, że tak się dzidzia ułożyła, że wszystko widać! Mój bąbel 8+5 był w czwartek odwrócony do nas plecami 😂 Jedyny plus taki, że można było go dzięki temu bardzo dokładnie zmierzyć i okazało się, że mamy 3 dni więcej, tak jak pokazywało się na I USG :) Na USG 3D już ładnie się zobaczyliśmy :) Mam nadzieję, że za tydzień w niedzielę będzie widać jeszcze więcej no i że będzie odwrócone bokiem 😂

Ostatnia edycja:

Mam nadzieję, ze działa..
Jak coś się nie zgadza to dajcie znać..
Mi możesz zaznaczyć dwa serduszka, kolejna wizyta 16.03

reklama
Do góry