reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja w tej ciąży też czuję się świetnie 😁 jedyny obiaw to śpię tyle co moi chłopcy 😂 kładziemy się przed 20 spać i wstajemy ok 6 (wcześniej kładłam się koło północy), a i mam pełno pryszczy 😬
W poprzednich ciążach wymiotowałam do ok 20 tc i głowa mnie często bolała, ale cerę miałam super

Ja w tej ciąży też czuję się świetnie 😁 jedyny obiaw to śpię tyle co moi chłopcy 😂 kładziemy się przed 20 spać i wstajemy ok 6 (wcześniej kładłam się koło północy), a i mam pełno pryszczy 😬
W poprzednich ciążach wymiotowałam do ok 20 tc i głowa mnie często bolała, ale cerę miałam super
To pewnie czujesz, że szykuje się jakaś księżniczka 😉??

Hej a ja mam chyba jednak cukrzycę ciążową od jutra systematycznie mierze poziom cukru we krwi mam glukometr w domu wiec do piatku do wizyty bede rano mierzyć i zapisywać... nie jem wcale za duzo a mam wrażenie, ze waga idzie masakrycznie w góre.. zresztą dzidzia tez jest o 4-5 wieksza niż termin z OM... narazie nie panikuje ale bede obserwować.. na szczescie nie mam czasu na zmartwienia za duzo pracy w zwiazku z koronawirusem..
Na tym etapie wszystkie dzieci rosną w jednym tempie. Jak dziecko jest starsze to albo wcześniej miałaś owu, albo bardzo szybko doszło do zagnieżdżenia. Nie martw się na zapas :)

reklama
Tyle lat nie bylam u alergologa bo mialam jasna sytuacje, wiedzialam co i kiedy brac. Wystarczyla poduszka z pierza [emoji23] na ktora mi przeszlo samo kilka lat temu [emoji23] chyba trzeba sie do alergologa wybrac, bo wiosna idzie [emoji23]

Do góry