Ja juz 4 na plusie a dużo mniej jem bo sama nie wiem co jeść po mięsie się przytyłam z kibelkiem.Na tym etapie to jeszcze nic ani nie widać i większość jeszcze nie przytyła to dopiero później się rusza waga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz 4 na plusie a dużo mniej jem bo sama nie wiem co jeść po mięsie się przytyłam z kibelkiem.Na tym etapie to jeszcze nic ani nie widać i większość jeszcze nie przytyła to dopiero później się rusza waga
Super,zazdroszczę Ci.pozdrawiamTo znaczy że nie ma u mnie różnicy żadnej
Nie mam żadnego objawu oprócz zatrzymania miesiączki
"Jak przed ciążą " oznacza że nie ma żadnej różnicy
Ja uwielbiam po prostu, a chyba ostatnio piekłam na święta i tak jakoś dziś mnie napadłoAle bym pojadla takiego domowego piernika.
To pewnie czujesz, że szykuje się jakaś księżniczka ??Ja w tej ciąży też czuję się świetnie jedyny obiaw to śpię tyle co moi chłopcy kładziemy się przed 20 spać i wstajemy ok 6 (wcześniej kładłam się koło północy), a i mam pełno pryszczy
W poprzednich ciążach wymiotowałam do ok 20 tc i głowa mnie często bolała, ale cerę miałam super
Boję się myśleć o córce i mieć nadzieję. Nie ważne kto we mnie rośnie i tak już go kocham. W pierwszej ciąży do 30 tyg mówili że będzie córka, a później jej jajka wyrosłyTo pewnie czujesz, że szykuje się jakaś księżniczka ??
To pewnie czujesz, że szykuje się jakaś księżniczka [emoji6]??
Wg zabobonów to w każdej ciąży miałam parę w brzuchu . W pierwszej ciąży na usg lakarza dojrzał dziewczynkę kilka razy, a po kilku tyg mówił że jednak są jajkaMi wszyscy w pierwszej ciąży mówili, że na pewno chłopak bo zgadzało się milion zabobonów. A tu dziewucha
Na tym etapie wszystkie dzieci rosną w jednym tempie. Jak dziecko jest starsze to albo wcześniej miałaś owu, albo bardzo szybko doszło do zagnieżdżenia. Nie martw się na zapasHej a ja mam chyba jednak cukrzycę ciążową od jutra systematycznie mierze poziom cukru we krwi mam glukometr w domu wiec do piatku do wizyty bede rano mierzyć i zapisywać... nie jem wcale za duzo a mam wrażenie, ze waga idzie masakrycznie w góre.. zresztą dzidzia tez jest o 4-5 wieksza niż termin z OM... narazie nie panikuje ale bede obserwować.. na szczescie nie mam czasu na zmartwienia za duzo pracy w zwiazku z koronawirusem..