reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja w tej ciąży też czuję się świetnie 😁 jedyny obiaw to śpię tyle co moi chłopcy 😂 kładziemy się przed 20 spać i wstajemy ok 6 (wcześniej kładłam się koło północy), a i mam pełno pryszczy 😬
W poprzednich ciążach wymiotowałam do ok 20 tc i głowa mnie często bolała, ale cerę miałam super

Ja w tej ciąży też czuję się świetnie 😁 jedyny obiaw to śpię tyle co moi chłopcy 😂 kładziemy się przed 20 spać i wstajemy ok 6 (wcześniej kładłam się koło północy), a i mam pełno pryszczy 😬
W poprzednich ciążach wymiotowałam do ok 20 tc i głowa mnie często bolała, ale cerę miałam super
To pewnie czujesz, że szykuje się jakaś księżniczka 😉??

Hej a ja mam chyba jednak cukrzycę ciążową od jutra systematycznie mierze poziom cukru we krwi mam glukometr w domu wiec do piatku do wizyty bede rano mierzyć i zapisywać... nie jem wcale za duzo a mam wrażenie, ze waga idzie masakrycznie w góre.. zresztą dzidzia tez jest o 4-5 wieksza niż termin z OM... narazie nie panikuje ale bede obserwować.. na szczescie nie mam czasu na zmartwienia za duzo pracy w zwiazku z koronawirusem..
Na tym etapie wszystkie dzieci rosną w jednym tempie. Jak dziecko jest starsze to albo wcześniej miałaś owu, albo bardzo szybko doszło do zagnieżdżenia. Nie martw się na zapas :)

reklama
Tyle lat nie bylam u alergologa bo mialam jasna sytuacje, wiedzialam co i kiedy brac. Wystarczyla poduszka z pierza [emoji23] na ktora mi przeszlo samo kilka lat temu [emoji23] chyba trzeba sie do alergologa wybrac, bo wiosna idzie [emoji23]

Do góry