reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Zazdroszcze wam ochoty na chipsy i inne wynalazki ja dziś odwiedzilam biedronkę po produkty na tą obiecaną ogórkową i sam widok tych wszystkich produktów doprowadzil mnie do mdłości.. ale ogórkowa za to weszła x2 [emoji3]

Ja ugotowałam ta cholerna ogórkowa i po 3h godz się zmienialam by ja zjeść [emoji23][emoji23][emoji23] Paradoks! [emoji16][emoji16][emoji23]
Zazdroszcze wam ochoty na chipsy i inne wynalazki ja dziś odwiedzilam biedronkę po produkty na tą obiecaną ogórkową i sam widok tych wszystkich produktów doprowadzil mnie do mdłości.. ale ogórkowa za to weszła x2 [emoji3]

Jejuuu chwile mnie nie było i tyle napisałyście a jakie dramaty [emoji33] ;p
W ogóle jeśli chodzi o staraczki to ja kiedyś byłam na tej grupie jakieś hmmmm dwa lata temu- ale trwało to miesiąc bo udało się zajść odrazu w ciąże z synkiem i wtedy właśnie było tam super super. I teraz sobie zajrzałam na ten wątek (znaczy nie teraz teraz ale kilka dni temu) i nie wiem ale widziałam ze strasznie się Ciebie czepili Verona - w sensie ze powiedziałaś w pracy... dla mnie to było chore jakby to za Ciebie musiały tam iść pracować. Jakieś teksty w stylu ze później takim osobom się udaje donosić ciąże ... Albo ze jak byś później wytłumaczyła to jakby coś się stało skoro tak szybko powiedziałaś ? A to przecież jeszcze nic niewiadomo bo to wczesna ciąża i wszystko się może stać.... takie mało koleżeńskie to było moim zdaniem.

W sensie inaczej zapamiętałam ten staraczkowy klimat niż zobaczyłam teraz jak czytałam... tak mi się przykro zrobiło bo tutaj takie pozytywne ciążowe wibracje ... ;) A teraz jeszcze widzę jakieś dramy na nasz wątek przenoszą a znowu Ci się obrywa 🤦🏼‍♀️[emoji23][emoji23]

reklama
Do góry