reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

A jak tam u Was samopoczucie? Ja wczoraj wybrałam się na zakupy ciuchowe, bo już byłam chciałam odświeżyć szafe i kupiłam trochę ciuchow, no i już czeeeekam na wiosnę 😍 W ogóle w poprzedniej ciąży nie kupowalam praktycznie nic, ale teraz stwierdziłam, że chce czuć się komfortowo, no i można zaszaleć, a co ;)

reklama
A jak tam u Was samopoczucie? Ja wczoraj wybrałam się na zakupy ciuchowe, bo już byłam chciałam odświeżyć szafe i kupiłam trochę ciuchow, no i już czeeeekam na wiosnę [emoji7] W ogóle w poprzedniej ciąży nie kupowalam praktycznie nic, ale teraz stwierdziłam, że chce czuć się komfortowo, no i można zaszaleć, a co ;)
Ja właśnie nie zamierzam nic kupować nie ma to jakoś dla mnie sensu pasowały na mnie wszystkie ubrania i normalnie się w nich czułam. Zrezygnowałam tylko z tych z wysokim stanem oczywiście :D brzuchal i tak będzie przypadał na letnie miesiące więc krótkie spodenki i sukienki załatwiają sprawę

Ja właśnie nie zamierzam nic kupować nie ma to jakoś dla mnie sensu pasowały na mnie wszystkie ubrania i normalnie się w nich czułam. Zrezygnowałam tylko z tych z wysokim stanem oczywiście :D brzuchal i tak będzie przypadał na letnie miesiące więc krótkie spodenki i sukienki załatwiają sprawę
Ale ja też nie kupowałam teraz ubrań ciążowych (z jedynym wyjątkiem), tylko takie jak noszę zawsze, po prostu zaszalałam z zakupami, no i od razu po babsku mi lepiej 😁 Choć dżinsy ciążowe też dorwałam, ale to dlatego że lubię chodzić w spodniach i czeka mnie wiosna na placu zabaw z moim trzylatkiem 😁

Ja zostawilam sobie kilka ciuszkow z pierwszej ciąży, tylko pora roku sie nie zgadza kompletnie 😂 szalejcie w sklepach dopoki można bo niedługo to może sie skończyć na zakupach internetowych 😏 ja tez tak tęsknię za wiosna, i kwiecistymi bluzeczkami balerinkami 😍

Ja w pierwszej ciąży bardzo mało ubrań kupiłam (zazwyczaj w lumpeksie), ale w tej nie zamierzam się tak ograniczać. Już wyhaczylam sukienkę ciążową letnią z Zalando za 50 zł :D w Lidlu są super bluzki, koszule, sukienki. Spodnie mam z zeszłej ciąży i tylko dwie pary bo właściwie w poprzedniej ciąży praktycznie do końca września chodziłam w sukienkach :)
Ale ja też nie kupowałam teraz ubrań ciążowych (z jedynym wyjątkiem), tylko takie jak noszę zawsze, po prostu zaszalałam z zakupami, no i od razu po babsku mi lepiej [emoji16] Choć dżinsy ciążowe też dorwałam, ale to dlatego że lubię chodzić w spodniach i czeka mnie wiosna na placu zabaw z moim trzylatkiem [emoji16]

A jakie staniki ciążowe nosicie ? Co prawda natura nie obdarzyła mnie niewiadomo jak dużymi warunkami ;), ale dokucza mi bolesność piersi i stanik muszę kupić już ciut większy . Może jakieś polecacie ? :)

Dziewczyny pracujecie czy już w domku? Ja jeszcze pracuje ale mąż ze względu na koronawirus chce mnie już do domu wysłać, bo obawia się że się zaraże. a Jak to u Was wygląda?

A jak tam u Was samopoczucie? Ja wczoraj wybrałam się na zakupy ciuchowe, bo już byłam chciałam odświeżyć szafe i kupiłam trochę ciuchow, no i już czeeeekam na wiosnę [emoji7] W ogóle w poprzedniej ciąży nie kupowalam praktycznie nic, ale teraz stwierdziłam, że chce czuć się komfortowo, no i można zaszaleć, a co ;)
Mi objawy bólowo mdlące ustały, dzisiaj wizyta więc mam nadzieję że wszystko ok. Też mam zamiar dobrze czuć się ciuchowo w tej ciąży i póki co zyskałam leginsy [emoji6] reszta na bieżąco, zobaczymy jakim tempem brzuch będzie rósł. I mam nadzieję że tylko on bo ja już jem jak smok[emoji23]

reklama
Do góry