No ja juz po badaniach. Maluchy maja sie dobrze. Majtaja nogami i rekami. serducha bija ponad 170 a wielkie na swoj 10 tydzien szkoda ze zdjecia zadnego nie dala. czekamy na 25 mLarca i badania. Wracajac zlapala mnie policja i mandat. Buuu.
reklama
DittavonTeese
Fanka BB :)
Wstałam o 06.00 razem z 13-letnim synem.
O 06.45 podjechaliśmy pod Lidla (Łódź)
a tu, lekki szok, 20 osób z wypiętymi wózkami czekało w gotowości na otwarcie drzwi [emoji15][emoji15][emoji15]
O 07.00 bieg prosto do lodówek.
Pieprzony Black Friday [emoji1787]
Na szczęście było jeszcze mielone, udka i filety.
Zero kasz, makaronów, ryżu, chleba tostowego. Konserwy walające się w nieładzie. Masakra jakaś. Dorwałam mrożoną włoszczyznę.
O 07.45 stałam już w kolejce do kasy, która biegła wzdłuż sklepu.
Wydałam 410 pln. Kupowałam rozsądnie, ale na zapas.
Nie chcę przez najbliższe dni jeździć do marketów. Głównym powodem tak dużych zakupów są nastoletni synowie w fazie wzrostu. Normalnie samootwierające się otwory gębowe. Nie muszę mówić, że w wolne dni zużycie jest większe.
Drzwi zamykanej lodówki słyszę co chwilę [emoji849]
Ja sama jem niewiele, nawet teraz.
Ale klonom nie powiem "Nie".
Także dziewczyny, jeśli zakupy to tylko o świcie.
Aha, nie korzystałam z przywileju pierwszeństwa w kolejce [emoji2957][emoji39]
O 06.45 podjechaliśmy pod Lidla (Łódź)
a tu, lekki szok, 20 osób z wypiętymi wózkami czekało w gotowości na otwarcie drzwi [emoji15][emoji15][emoji15]
O 07.00 bieg prosto do lodówek.
Pieprzony Black Friday [emoji1787]
Na szczęście było jeszcze mielone, udka i filety.
Zero kasz, makaronów, ryżu, chleba tostowego. Konserwy walające się w nieładzie. Masakra jakaś. Dorwałam mrożoną włoszczyznę.
O 07.45 stałam już w kolejce do kasy, która biegła wzdłuż sklepu.
Wydałam 410 pln. Kupowałam rozsądnie, ale na zapas.
Nie chcę przez najbliższe dni jeździć do marketów. Głównym powodem tak dużych zakupów są nastoletni synowie w fazie wzrostu. Normalnie samootwierające się otwory gębowe. Nie muszę mówić, że w wolne dni zużycie jest większe.
Drzwi zamykanej lodówki słyszę co chwilę [emoji849]
Ja sama jem niewiele, nawet teraz.
Ale klonom nie powiem "Nie".
Także dziewczyny, jeśli zakupy to tylko o świcie.
Aha, nie korzystałam z przywileju pierwszeństwa w kolejce [emoji2957][emoji39]
Mała Rybka
Hej dziewczyny nie było mnie tu dobę i niemam szans nadrobienia. Ale mam pytanko czy któraś z was też nie może przyjmować preparatu z jodem? Mi wczoraj endo zakazał a w aptece jak czytałam to wszystko ma jod
Ostatnia edycja:
Mała Rybka
Moja przyjaciółka ma dziś termin mąż może ją jedynie odprowadzić pod drzwi ona musi mieć ciuchy na wypis i zapas wodyW szpitalach wprowadzają zakazy odwiedzin, zastanawiam się co będzie z obecnością ojca przy porodzie. Współczuję kobietom, które teraz mają termin.
Folami83
[/QUOTE]
A masz jakieś problemy z tarczyca ? Np. Hashimoto ?Hej dziewczyny nie było mnie tu dobę i niemam szans nadrobienia. Ale mam pytanko czy któraś z was też nie może przyjmować preparatu z jeden? Mi wczoraj endo zakazał a w aptece jak czytałam to wszystko ma jod
Mała Rybka
Wole guzowate ogromne zmiany i jod aktywuje ponoć wzrost tych guzów A masz jakieś problemy z tarczyca ? Np. Hashimoto ?[/QUOTE]
Folami83
[/QUOTE]Wole guzowate ogromne zmiany i jod aktywuje ponoć wzrost tych guzów
A masz jakieś problemy z tarczyca ? Np. Hashimoto ?
Hmm, może wtedy brać wszystko osobno , faktycznie trudno znaleźć coś bez jodu . Mam w domu trzy różne preparaty i każdy ma w składzie jod . Jest jakiś Femibion 1 bez jodu, ale nie polecam , nie oceniam bo nigdy tego nie używałam więc o skuteczności się nie wypowiem.
Mała Rybka
Hmm, może wtedy brać wszystko osobno , faktycznie trudno znaleźć coś bez jodu . Mam w domu trzy różne preparaty i każdy ma w składzie jod . Jest jakiś Femibion 1 bez jodu, ale nie polecam , nie oceniam bo nigdy tego nie używałam więc o skuteczności się nie wypowiem.[/QUOTE]Też tak pomyślałam i będę brać wszystko oddzielnie bo nie ma wyjścia
OnaZmijeczka
To dopiero po ciąży jak już będę karmić, w ciąży nie ma potrzebyA jakie staniki ciążowe nosicie ? Co prawda natura nie obdarzyła mnie niewiadomo jak dużymi warunkami , ale dokucza mi bolesność piersi i stanik muszę kupić już ciut większy . Może jakieś polecacie ?
No jak będą chcieli mnie wywalić do domu to szybko pójdę na L4 nie chce pracować z domuDziewczyny pracujecie czy już w domku? Ja jeszcze pracuje ale mąż ze względu na koronawirus chce mnie już do domu wysłać, bo obawia się że się zaraże. a Jak to u Was wygląda?
a jak będę mogła jeździć do pracy to do maja popracuje
Dojeżdżam rowerem
reklama
MamusiaKsawusiaKacprusia
Gdzie jest Mama2012/2020 dawno jej tu nie słyszałam..?