A jak tam u Was samopoczucie? Ja wczoraj wybrałam się na zakupy ciuchowe, bo już byłam chciałam odświeżyć szafe i kupiłam trochę ciuchow, no i już czeeeekam na wiosnę W ogóle w poprzedniej ciąży nie kupowalam praktycznie nic, ale teraz stwierdziłam, że chce czuć się komfortowo, no i można zaszaleć, a co
reklama
OnaZmijeczka
Fanka BB :)
Ja właśnie nie zamierzam nic kupować nie ma to jakoś dla mnie sensu pasowały na mnie wszystkie ubrania i normalnie się w nich czułam. Zrezygnowałam tylko z tych z wysokim stanem oczywiście brzuchal i tak będzie przypadał na letnie miesiące więc krótkie spodenki i sukienki załatwiają sprawęA jak tam u Was samopoczucie? Ja wczoraj wybrałam się na zakupy ciuchowe, bo już byłam chciałam odświeżyć szafe i kupiłam trochę ciuchow, no i już czeeeekam na wiosnę [emoji7] W ogóle w poprzedniej ciąży nie kupowalam praktycznie nic, ale teraz stwierdziłam, że chce czuć się komfortowo, no i można zaszaleć, a co
Ale ja też nie kupowałam teraz ubrań ciążowych (z jedynym wyjątkiem), tylko takie jak noszę zawsze, po prostu zaszalałam z zakupami, no i od razu po babsku mi lepiej Choć dżinsy ciążowe też dorwałam, ale to dlatego że lubię chodzić w spodniach i czeka mnie wiosna na placu zabaw z moim trzylatkiemJa właśnie nie zamierzam nic kupować nie ma to jakoś dla mnie sensu pasowały na mnie wszystkie ubrania i normalnie się w nich czułam. Zrezygnowałam tylko z tych z wysokim stanem oczywiście brzuchal i tak będzie przypadał na letnie miesiące więc krótkie spodenki i sukienki załatwiają sprawę
MamusiaKsawusiaKacprusia
Ja zostawilam sobie kilka ciuszkow z pierwszej ciąży, tylko pora roku sie nie zgadza kompletnie szalejcie w sklepach dopoki można bo niedługo to może sie skończyć na zakupach internetowych ja tez tak tęsknię za wiosna, i kwiecistymi bluzeczkami balerinkami
Ja w pierwszej ciąży bardzo mało ubrań kupiłam (zazwyczaj w lumpeksie), ale w tej nie zamierzam się tak ograniczać. Już wyhaczylam sukienkę ciążową letnią z Zalando za 50 zł w Lidlu są super bluzki, koszule, sukienki. Spodnie mam z zeszłej ciąży i tylko dwie pary bo właściwie w poprzedniej ciąży praktycznie do końca września chodziłam w sukienkach
Ale ja też nie kupowałam teraz ubrań ciążowych (z jedynym wyjątkiem), tylko takie jak noszę zawsze, po prostu zaszalałam z zakupami, no i od razu po babsku mi lepiej [emoji16] Choć dżinsy ciążowe też dorwałam, ale to dlatego że lubię chodzić w spodniach i czeka mnie wiosna na placu zabaw z moim trzylatkiem [emoji16]
kiwaczka89
Dziewczyny pracujecie czy już w domku? Ja jeszcze pracuje ale mąż ze względu na koronawirus chce mnie już do domu wysłać, bo obawia się że się zaraże. a Jak to u Was wygląda?
Karolina*87
Pracuje i pracować bede do września jak i nie do października
Dziewczyny pracujecie czy już w domku? Ja jeszcze pracuje ale mąż ze względu na koronawirus chce mnie już do domu wysłać, bo obawia się że się zaraże. a Jak to u Was wygląda?
Tasza
Mi objawy bólowo mdlące ustały, dzisiaj wizyta więc mam nadzieję że wszystko ok. Też mam zamiar dobrze czuć się ciuchowo w tej ciąży i póki co zyskałam leginsy [emoji6] reszta na bieżąco, zobaczymy jakim tempem brzuch będzie rósł. I mam nadzieję że tylko on bo ja już jem jak smok[emoji23]A jak tam u Was samopoczucie? Ja wczoraj wybrałam się na zakupy ciuchowe, bo już byłam chciałam odświeżyć szafe i kupiłam trochę ciuchow, no i już czeeeekam na wiosnę [emoji7] W ogóle w poprzedniej ciąży nie kupowalam praktycznie nic, ale teraz stwierdziłam, że chce czuć się komfortowo, no i można zaszaleć, a co
reklama
PaulinaRP
Ja jestem na l4 od 5 tyg ciążyDziewczyny pracujecie czy już w domku? Ja jeszcze pracuje ale mąż ze względu na koronawirus chce mnie już do domu wysłać, bo obawia się że się zaraże. a Jak to u Was wygląda?