Znalazłam coś takiego i przestaje się martwić beta. Może faktycznie owu była wcześniej niż myślę i dlatego teraz mniej rośnie. Nie będę już panikowac i spokojnie poczekam do 11. Mam nadzieję że zobaczę moja dzidzie z mocno bijacym serduszkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spokojnie czekam na wszystkie dziewczyny bo jeszcze brakuje nas
musimy ogarnąć, żeby nikt nie proszony nam się tu nie kręcił czy któraś z was ma jakieś większe doświadczanie z tym forum?
Znalazłam coś takiego i przestaje się martwić beta. Może faktycznie owu była wcześniej niż myślę i dlatego teraz mniej rośnie. Nie będę już panikowac i spokojnie poczekam do 11. Mam nadzieję że zobaczę moja dzidzie z mocno bijacym serduszkiem
Nie dodzwoniłam się, zadzwonie jutroA dzwoniłaś do giną?
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] u nas na wątku jest lepsza dziewczyna niż verona. Verona chociaż wiedziała o ciąży i powiedziała szefowej. A ta dziewczyna tylko się domyśla testy negatywne a powiedziała szefowi ze może być w ciąży [emoji23] jebne za chwile
Nie dodzwoniłam się, zadzwonie jutro
Tak zrobię, przy pierwszej ciąży wogole nie robiłam bety i jakoś mniej się człowiek przejmował, a teraz chucham i dmuchamZadzwoń zapytaj czy jest normie i napewno się trochę uspokoisz [emoji4][emoji4]
Teraz siedzę i myślę gdzie napisałam, że mój syn ma na imię Nikoś hahahMój synek też ma na imię Nikodem tylko, że w kwietniu kończy 10 lat
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] u nas na wątku jest lepsza dziewczyna niż verona. Verona chociaż wiedziała o ciąży i powiedziała szefowej. A ta dziewczyna tylko się domyśla testy negatywne a powiedziała szefowi ze może być w ciąży [emoji23] jebne za chwile