reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

U mnie ostatnia miesiączka 22.12.2019, termin według OM 29.09.2020 ale według usg 2.10.2020 . Wizyte u gina mialam 24.01 nastepna 21.02.

reklama
U mnie OM. 01.01.20
Termin według OM 06.10.2020 [emoji4] wizyty jeszcze nie mam ustalonej [emoji4]

Ostatnia edycja:
Dobra razem z moja osoba mam 7 osob ale nas jest chyba wiecej więc poczekam jeszcze bo pewnie dziewczyny w pracy badz na rozjazdach.. wlasnie widziałam ze maja prywatny ale ja kompletnie nie wiem jak to ogarnąć a szczerze nie wiem czy np za 3 dni nie wbije nam sie jakis troll i nie bedzie nam cisnąć wiecie mało życzliwych ludzi jest pełno

Ja nie wiem czy do administtacji nie ttzeba pisac
Dobra razem z moja osoba mam 7 osob ale nas jest chyba wiecej więc poczekam jeszcze bo pewnie dziewczyny w pracy badz na rozjazdach.. wlasnie widziałam ze maja prywatny ale ja kompletnie nie wiem jak to ogarnąć a szczerze nie wiem czy np za 3 dni nie wbije nam sie jakis troll i nie bedzie nam cisnąć wiecie mało życzliwych ludzi jest pełno

Dziewczyny! Nie wiem jak Wy ogarniacie to forum:) co wejdę to mnóstwo nowych wpisów, ale dopiero teraz mam czas przeczytać wszystko. Po waszych wpisach zastanawiam się czy w ogóle iść na betę, bo tylko się zestresuję...Karolina*87,do jakiego ginekologa w Bydgoszczy chodzisz?

Dziewczyny! Nie wiem jak Wy ogarniacie to forum:) co wejdę to mnóstwo nowych wpisów, ale dopiero teraz mam czas przeczytać wszystko. Po waszych wpisach zastanawiam się czy w ogóle iść na betę, bo tylko się zestresuję...Karolina*87,do jakiego ginekologa w Bydgoszczy chodzisz?

reklama
Hej ja ide do nowo co utworzonej przychodni ale pani doktor przyjmowała w przychodni Victoria na Kurpińskiego lekarz to Katarzyna Moszczyńska bedzie przymować od 3 lutego w przychodni na śniadeckich 2. Widzialam opinie o niej dużo pozytywnych widzialam pare negatywnych ale siedzac przed pierwszą wizyta u niej widzialam z trzy kobiety ktore wchodzily do niej tylko po to żeby dac jej kwiaty i dziękowały więc zobaczymy. Po pierwszej wizycie bylam zadowolona więc spróbuje jak sie okaże że jest jakas wredna to z moim nie wyparzonym jezykiem powiem co o niej mysle i wyjde

Do góry