reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

U mnie ostatnia miesiączka 22.12.2019, termin według OM 29.09.2020 ale według usg 2.10.2020 . Wizyte u gina mialam 24.01 nastepna 21.02.

reklama
U mnie OM. 01.01.20
Termin według OM 06.10.2020 [emoji4] wizyty jeszcze nie mam ustalonej [emoji4]

Ostatnia edycja:
Dobra razem z moja osoba mam 7 osob ale nas jest chyba wiecej więc poczekam jeszcze bo pewnie dziewczyny w pracy badz na rozjazdach.. wlasnie widziałam ze maja prywatny ale ja kompletnie nie wiem jak to ogarnąć a szczerze nie wiem czy np za 3 dni nie wbije nam sie jakis troll i nie bedzie nam cisnąć wiecie mało życzliwych ludzi jest pełno

Ja nie wiem czy do administtacji nie ttzeba pisac
Dobra razem z moja osoba mam 7 osob ale nas jest chyba wiecej więc poczekam jeszcze bo pewnie dziewczyny w pracy badz na rozjazdach.. wlasnie widziałam ze maja prywatny ale ja kompletnie nie wiem jak to ogarnąć a szczerze nie wiem czy np za 3 dni nie wbije nam sie jakis troll i nie bedzie nam cisnąć wiecie mało życzliwych ludzi jest pełno

Dziewczyny! Nie wiem jak Wy ogarniacie to forum:) co wejdę to mnóstwo nowych wpisów, ale dopiero teraz mam czas przeczytać wszystko. Po waszych wpisach zastanawiam się czy w ogóle iść na betę, bo tylko się zestresuję...Karolina*87,do jakiego ginekologa w Bydgoszczy chodzisz?

Dziewczyny! Nie wiem jak Wy ogarniacie to forum:) co wejdę to mnóstwo nowych wpisów, ale dopiero teraz mam czas przeczytać wszystko. Po waszych wpisach zastanawiam się czy w ogóle iść na betę, bo tylko się zestresuję...Karolina*87,do jakiego ginekologa w Bydgoszczy chodzisz?

reklama
Hej ja ide do nowo co utworzonej przychodni ale pani doktor przyjmowała w przychodni Victoria na Kurpińskiego lekarz to Katarzyna Moszczyńska bedzie przymować od 3 lutego w przychodni na śniadeckich 2. Widzialam opinie o niej dużo pozytywnych widzialam pare negatywnych ale siedzac przed pierwszą wizyta u niej widzialam z trzy kobiety ktore wchodzily do niej tylko po to żeby dac jej kwiaty i dziękowały więc zobaczymy. Po pierwszej wizycie bylam zadowolona więc spróbuje jak sie okaże że jest jakas wredna to z moim nie wyparzonym jezykiem powiem co o niej mysle i wyjde

Do góry