reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

😂😂😂😂 u nas na wątku jest lepsza dziewczyna niż verona. Verona chociaż wiedziała o ciąży i powiedziała szefowej. A ta dziewczyna tylko się domyśla testy negatywne a powiedziała szefowi ze może być w ciąży 😂 jebne za chwile
Świnia z ciebie ze wynosisz z naszego wątku takie rzeczy. Brawo ty ze tobie się udało z ciąża ale **** cie obchodzi kto kiedy mowi szefowi. Pamiętaj karma zawsze wraca.

reklama
reklama
Nie mam pojęcia po co ona pisała to co się dzieje tam. Czytam tamten wątek bo byłam na nim wcześniej i na serio ta dziewczyna się tam przejmuje itd. A ona myśląc że ja i @Ruda94 i inne dziewczyny które były tam razem że mną będziemy się śmiały co ona zrobiła, że powiedziała w pracy jak nie ma pewności! A tam szkoda nerwów. Chora sytuacja!
Masakra ale pytanie po co sie wpraszają do nas kręcą i jeszcze się czepiaja do nas

Do góry