reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

niestety siedzę na bombie ktora może wybuchnąć [emoji22] w zasadzie po mojej 1 wizycie usg gdzie nie bylo jeszcze akcji serca to czekalam na krwawienie i nic.. ciaza sue narazie rozwija.. chyba wolałabym zeby sie wtedy skończyło jak ma być coś nie tak niż czekac teraz na cód..
O Boże co za informacja.... [emoji853][emoji853][emoji853] Jakieś leki na to są?

reklama
niestety siedzę na bombie ktora może wybuchnąć [emoji22] w zasadzie po mojej 1 wizycie usg gdzie nie bylo jeszcze akcji serca to czekalam na krwawienie i nic.. ciaza sue narazie rozwija.. chyba wolałabym zeby sie wtedy skończyło jak ma być coś nie tak niż czekac teraz na cód..
Wyobrażam sobie co czujesz :( Bardzo mi przykro nie z powodu ze coś się stało, bo wszystko może być dobrze, ale z tego powodu, że musisz teraz przez taki stres o dzieciątko przechodzić :( Przesyłam dużo siły i mam nadzieję, że wszystko się wchłonie i będzie dobrze ❤️

No ja teraz też się okazało że siedze niestety na bombie :(

Jeden z bliźniaków przestał się rozwijac. Co będzie nikt nie wie. Są przypadki że starsze rozwija się dobrze i potem drugi płód jest sprasowany przez niego bez żadnych negatywnych skutków

są przypadki zakażeń i poronień

Jeden z bliźniaków przestał się rozwijac. Co będzie nikt nie wie. Są przypadki że starsze rozwija się dobrze i potem drugi płód jest sprasowany przez niego bez żadnych negatywnych skutków

Przykro mi, że musisz przez to przechodzić. Ale z drugim dzieciątkiem wszystko w porządku jest i będzie?

tulę mocno i jestem dobrej myśli..

czasami jest tak ze ten starszy jest silniejszy i przetrwa a młodszy albo ma mniejsza wagę i rozwija sie w swoim tempie albo poprostu nie daje rady..

oby było ok [emoji8]
kiedy miałaś wizytę? kiedy kontrola?

Mam nadzieję, że ten cud nastąpi. Trzymam kciuki.

Bardzo mi przykro ze tez będziesz miała stresujaca ciążę trzeba myśleć pozytywnie obt bylo dobrze

reklama
Bo jasne że cukrzyca ciazowa to nie znaczy od razu insulina najpierw dieta, jesli dieta nie działa to dopiero wtedy lekarz o ttm pomyśli więc spokojnie
Dokładnie.No i też nie zawsze od razu chcą lekarze diagnozować cukrzycę ciążową, jeśli badania są na granicy. Może np. zalecić dietę i kontrolę za jakiś czas. Także na spokojnie.

Do góry