reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Wyobraźcie sobie dziewczyny ze ja spałam dziś 11 godzin. Od 3 dni co dzień wstawałam do szpitala a to na krew a to na wizytę, po wyniki . Także wczoraj wieczorem już padłam🙈 ale potrzebne mi to było .czy któraś z was chodzi do prywatnego lekarza Ahmed Tantush w Bydgoszczy? Właśnie on pomógł mi przy zajsciu w ciaze, gdy inni lekarze przed 2 lata nic nie zrobili. Myślę żeby on prowadził mi ciążę a do szpitala będę chodzić tylko po darmowe badania

Oo jak tu dzis pusto i cicho czyżby przy piątku tylko ja maszerowala do pracy?? Puk puk jest tu ktoś ?
Miłego dnia dziewczyny [emoji39]
Ja w końcu też do pracy po tych 3 dniach wolnego, no jeszcze przed pracą mam wizytę ale potem od razu do pracy. Fajnie że tak przed pracą się udało ustawić

Hej ja chodze na śniadeckich 2 to jest nowa przychodnia trafiłam do doktor Moszczynskiej w tym tyg udalo mi sie ustalić, że jest podobno bardzo dobra i ma podobno oko do wykrywania wad z usg pracowala tez w poradni genetycznej i niby ma tam wrocic.. jest konkretna, a ja takich lekarzy lubie.. chociaz muszę dopytać o ten cukier
Wyobraźcie sobie dziewczyny ze ja spałam dziś 11 godzin. Od 3 dni co dzień wstawałam do szpitala a to na krew a to na wizytę, po wyniki . Także wczoraj wieczorem już padłam[emoji85] ale potrzebne mi to było .czy któraś z was chodzi do prywatnego lekarza Ahmed Tantush w Bydgoszczy? Właśnie on pomógł mi przy zajsciu w ciaze, gdy inni lekarze przed 2 lata nic nie zrobili. Myślę żeby on prowadził mi ciążę a do szpitala będę chodzić tylko po darmowe badania

Ja dziś także do pracy. Dziś chcę poinformować szefową o ciąży, więc czeka mnie ciężka przeprawa. Na szczęście od poniedziałku urlop to będzie chwila by odetchnąć:)

A ja jestem na L4 i sśniło mi sie ze bylam w robocie i sie zastanawialam jak długo pracować i że przecież dzialalności nie odwiesiłam. I jak skarbówka się dowie to będą jaja 😂. Porąbane sny. I psujące się dziąsła mi się śniły. Naprawde ciężka noc....

Hej ja chodze na śniadeckich 2 to jest nowa przychodnia trafiłam do doktor Moszczynskiej w tym tyg udalo mi sie ustalić, że jest podobno bardzo dobra i ma podobno oko do wykrywania wad z usg pracowala tez w poradni genetycznej i niby ma tam wrocic.. jest konkretna, a ja takich lekarzy lubie.. chociaz muszę dopytać o ten cukier
Ile kosztuje wizyta u tej pani ?

Ja planuje od wtorku... ale nie wiem czy osobnik ktorego mam nieprzyjemnosc zastepowac wroci do pracy z urlopu czy sobie jeszcze na zwolnienie pojdzie
Ja dziś także do pracy. Dziś chcę poinformować szefową o ciąży, więc czeka mnie ciężka przeprawa. Na szczęście od poniedziałku urlop to będzie chwila by odetchnąć:)

reklama
Wytrzymałam w przychodni godzine, w aucie dałam radę, a tylko weszłam do domu i sie porzygalam. Wczoraj to samo, u okulisty czekałam godzine, w aucie półtora godziny, tylko weszłam do domu i biegłam do łazienki-,-

Do góry