reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Moja mama jak nasza Zu zadala jej zagadkę "Babciu mam sekret rodzinny, to jest cos co tatus dal mamusi i wszyscy bedziemy to bardzo kochac" to nie zaczaila o co chodzi wiec ta pokazala jej foto. To babcia uwaga uwaga powiedziala :"króliczek"? 🤦‍♀️ Druga babcia na szczescia bardziej domyslna 😂

Waga u mnie taka sama, chociaż jestem szczupła osoba z poprawnym ale niskim BMI. Obawiam się że będzie sporo kilo na plusie. No cóż... Będziemy zrzucać 😋
U mnie waga też nie ruszyła. Ja jestem też szczupła i zawsze miałam płaski brzuch. Ale nie da się ukryć,że apetyt mam jednak większy z tym,że w ogóle nie jem słodyczy. Gdyby nie problemy jelitowe, to brzuch byłby płaski jak deska,ale niestety wieczorem widać,że jest wzdety 🤣 po ciąży wracam na siłkę i do biegania,więc w ogóle nie biorę do głowy. Teraz musiałam wszystko przerwać,bo miałam małego krwiaka,który na szczęście się wchlonal,ale i tak odpuscilam.

Kiedyś przyjechala do nas koleznka Córki - 6letnia Marysia i nie mogla pojąć ze 1 pokój u nas w domu nie nalezy do nikogo 😂 Mamy tam biurko, szafy na ubrania, lozko dla gosci- taki skladzik trochę, a dla niej dziwne bylo ze nikt de facto w nim nie mieszka - dzieci sa cudowne

reklama
Daj koniecznie znać . No to jutro jest nas 3 co mamy wizyty ja mam polskiego czasu 11 wiec ty będziesz 1sza .
Ja jutro też mam pierwszą wizytę spóźnię się do pracy bo mam na 9.20, jestem w 6 t i 2d. Nie mogę się już doczekać ale jednocześnie strasznie się boję bo w grudniu poroniłam. Od wczoraj boli mnie w prawym boku, jak leżę to przechodzi a jak trochę pochodzę to ból wraca.

Do góry